Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Υπάρχει κάποιος γονέας που έχει εμπειρία από το ΝΑΝ ΑR . Η μικρή μου έπινε στην αρχή μια χαρά μέχρι που άρχισε να κάνει διάρροια και τώρα να μην κάνει καλά κάθε μέρα, να έχει μειωθεί η όρεξη της και γενικά να μην θέλει να το πιει.
Οποία μαμά έχει δοκιμάσει το nan ar ας μου πει εντυπώσεις γτ κατι δεν μου κάθεται καθολου καλά στο παιδί. Στην αρχή έκανε συνέχεια διάρροια και τώρα δεν κάνει κακα, δεν θέλει να τρώει και φαίνεται να πονάει η κοιλίτσα.
Καλησπέρα σας. Ήθελα να μοιραστώ κάτι που με βαραίνει πολύ το τελευταίο διάστημα και να ζητήσω την γνώμη και άλλων γυναικών/μαμάδων. Η σύντροφός μου και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Πριν από λίγες μέρες όμως έμαθε κάτι που την στενοχώρησε πολύ και έχω τύψεις που δεν της το είχα πει εγώ νωρίτερα ώστε να είναι προετοιμασμένη αλλά και για τον τρόπο που το έμαθε. Το πρόβλημα είναι το εξής. Πριν από δέκα χρόνια ένα συγγενικό μου ζευγάρι που αντιμετώπιζε πρόβλημα γονιμότητας (του άνδρα συγγενή
Καλησπέρα κορίτσια, βρίσκομαι στην τρίτη εγκυμοσύνη μου 7+6 εβδομάδων, ήταν τελείως απρόσμενη γτ προσέχαμε πάντα! Περάσαμε ένα σοκ αρχικά! Υπάρχουν κοπέλες που είμαστε κοντά;
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!εχω 8 μέρες καθυστέρηση με ένα θετικό τεστ και σήμερα έκανα χοριακη και είναι 717!!!!θα ξανά κάνω την παρασκευή χοριακη!!!!είναι χαμηλή πιστεύετε;
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.