Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιδιωτικοί ή δημόσιοι παιδικοί σταθμοί

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. ήθελα να σας ρωτήσω τις απόψεις σας για δημοσιους αλλά και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στην Αττική... Σε ποια κατηγορία από τις δύο θα νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια να στείλετε το μικρό σας;; Είμαι σε δίλημμα.. δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να στείλω τον μικρό σε δημόσιο παιδικό ή σε ιδιωτικό μέσω ΕΣΠΑ;;  Αναρωτιέμαι αν είναι ψευδαίσθηση το γεγονός ότι στον ιδιωτικό οι βρεφονηπιαγωγοι ελέγχονται περισσότερο.. ή αν και στο δημόσιο όλα λειτουργούν εξίσου καλά. Αγχώνομαι γιατί τό παιδί ακόμη δεν είναι σε θέση να μου πει τι συμβαίνει στο σχολείο.. οποιασδήποτε συμβολή ίσως με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ

• 2 years later...
Δημοσίευση

Γεια σου κορίτσι! Κρίμα δεν σου απάντησε κανείς 😕 Που κατεληξες τελικά; Έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό...

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου, Η πεθερά μου δουλεύει σε δημόσιο και είναι πολύ καλά. Τα προσέχουν πολύ τα παιδάκια. Νομίζω ότι οι δημόσιοι είναι καλύτεροι γιατί μπορούν να ελέγξουν ποιο εύκολα. Αλλά αν γνωρίζεις κάποιον ιδιωτικό καλό δεν είμαι αρνητική. 

Δημοσίευση

Να σου συμπληρώσω αν έχεις την οικονομική δυνατότητα η αν παρέχεται μέσω εσπα στείλε το σε μοντεσσορι σταθμό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.