Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Υπερθυροειδισμος 5ο μηνα

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια ειχε η εχει καμια υπερθυροειδισμο, δηλαδή πολυ χαμηλη Tsh κατω απο 0.1 στο 2ο τρίμηνο?  Βγηκε η tsh μου 0.07 την 18η εβδομάδα κ εχω πανικοβληθει

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια ειχε η εχει καμια υπερθυροειδισμο, δηλαδή πολυ χαμηλη Tsh κατω απο 0.1 στο 2ο τρίμηνο?  Βγηκε η tsh μου 0.07 την 18η εβδομάδα κ εχω πανικοβληθει

Πριν την ετ ειχα 1,5 αλλά 7+6 σε διδυμη κυηση ειχα 0.30050 μIU/mL και 12+3 ειχα 0.11920 και το οποιο συνεχίστηκε μεχρι τελος εγκυμοσυνης .. ft3,ft4 ,antipto και antitg ηταν φυσιολογικες οποτε δεν ειχα θεμα συμφωνα με γιατρο κ δε μας απασχολησε..αν κ 18+7 ηταν χαμηλη και η antipto δηλ τα ορια ηταν 0-5.61 και εγω ειχα 0,03 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 16/5/2021 at 8:58 ΜΜ, ο/η lilaki15 είπε:

μην πανικοβάλλεσαι. Οι τιμές της tsh μόνο δεν δίνουν αφενός ολοκληρωμένη εικόνα και αφετέρου δεν σημαίνει πως θα μείνει η νόσος του θυρεοειδή χωρίς θεραπεία. Είχα υπερθυροειδισμό σε όλη μου την εγκυμοσύνη με tsh κάτω από 0.1 ( είναι απροσδιόριστη τιμή αυτή) και προχώρησα μια χαρά με θεραπεία. Μίλα με τον ενδοκρινολόγο σου που είναι ειδικός και μην κοιτάς μεμονωμένες τιμές. Μην πανικοβάλλεσαι! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.