Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους. Ονομάζομαι Άννα και είμαι μια πανευτυχής μέλλουσα μανούλα στην 9η εβδομάδα. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 14 χρόνια απο τα οποία τα 4 είμαστε παντρεμένοι και προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι το οποίο δεν έρχόταν και είχαμε απογοητευτεί. Εδώ και ενα χρόνο που έχω ανακαλύψει την ωραία σας παρέα πρέπει να πώ οτι οι εμπειρίες και οι συμβουλές σας ήταν ότι καλύτερο για να ανέβει η ψυχολογία μου. Τελικά τα καταφέραμε και τώρα περιμένουμε μωράκι. Η ΠΗΤ μου είναι 04/09. Σαν συμπτώματα δεν έχω τίποτα άλλο απο μια φοβερή υπνηλία και κοιμάμαι συνεχώς. Την αυχενική θα την κάνουμε κατα το τέλος του μήνα. Ανυπομονώ!!!

Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος της παρέας σας.

Δημοσίευση

Anna μου καλημέρα!Καλοσώρισες στην όμορφη και μεγάλη παρέα μας και με το καλό το παιδάκι σου!!Εγω διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και θα χαρώ πολύ να τα λέμε:) :) Φιλιά!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια αννούλα, καλή λευτεριά με ένα υγιέστατο μωράκι αγγαλιά.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, εδώ θα μάθεις πολλά.

φιλάκια

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΟΛΩΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ... ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ... ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

-Anna καλως ηρθες στην παρεα μας ειμαι κ εγω εγκυος στο πρωτο μου μωρακι μετα απο 9 χρονια γαμου κ εγω....ευχομαι καλη εγκυμοσηνη κ με το καλο το μωρακι σου στην αγκαλια σου...:)

Δημοσίευση

sigxaritiria!!!!!!!

sou euxomai mia teleia egimosini kai ena igiestato moraki!!!!!!!!!

na prosexeis ton eauto sou kai na ton exeis se proteraiotita.

filia polla!

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες ανουλα.με το καλο να δεχτεια το παιδακι σου!ευχομαι να πανε ολα καλα!

Δημοσίευση

Γεια σου Αννα!

Τελεια εγκυμοσυνη ευχομαι και καλη συνεχεια!

Κοιμησου τωρα που το ευχαριστιεσαι!!!!

Μετα θα ζοριζεσαι λιγακι!!!!

Να σαι καλα!!

Δημοσίευση

Καλωσόρισες Άννα!

Με το καλό να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη σου και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι!!!

Δημοσίευση

kalwsorises annoula:)mia teleia egkimosini na exeis kai se 7 mines na agkaliaseis to aggeloudi sou:)

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Αννούλα!

Σου εύχομαι να χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο νινί! Είμαστε και στην ίδια βδομάδα!!!!!!! Αρα θα χουμε πολλά να λέμε! φιλάκια!

Δημοσίευση

_Anna_ μου καλως μας ηρθες!!!!Ειμαι η Κωνσταντινα και οχι ακομα μανουλα :-) αλλα ελπιζω να τα καταφερω συντομα :-)

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!Να ειστε παντα καλα αγαπημενοι,και σφιχτα δεμενοι με τον αντρουλη σου!!!!

Με το καλο καλη συνεχεια και ολα να πανε καλα,να εχεις μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη!!

Κι εμεις χαρηκαμε :-)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις υπέροχες ευχές σας. Ευχομαι και εγώ ό,τι καλύτερο για όλους και πολλές καλές συζητήσεις.

Julianna μου ευχαριστώ για τη βοήθεια με το ticker. Τα κατάφερα !!!!

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες αννουλα!!

με το καλο να φερεις στο κοσμο το αγγελουδι σου!!

με το καλο και η αυχενικη!!

καλη συνεχεια και μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.