Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Frisolac comfort

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα..έχω 40 ημερών κοριτσάκι και δυστυχώς το γάλα μου κόπηκε όποτε δίνουμε σκόνη ...ξεκίνησα με φριζολακ απλό που έδινα και στην άλλη μου κόρη αλλά είχε κολικούς βέβαια κρατούσαν μέχρι τις 12 και μετά κοιμόταν αλλά ξύπναγε πάλι το πρωί κατά τς 7 και δυσκολευόταν πολύ και είχε τρελό σφίξιμο ...της πήρα το aptamil ec+ σταματησαν οι κολικοί αλλά είχε πάλι αυτό το σφίξιμο τα πρωινά και μου έκανε κακά με δυσκολία μετά από πολύ βοήθεια ..χρησιμοποίησα μέχρι και θερμόμετρο ..τώρα της πήρα το φριζολακ κομφορτ και μου κάνει κακά..το χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και έχει κάνει 5 φορές ..κίτρινα ..σαν πάστα ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ..είναι φυσιολογικό ; Ο γιατρός μου είπε άστο να το δούμε αφού δώσω όλο το κουτί ...

Δημοσίευση
στις On 24/8/2020 at 3:46 ΜΜ, ο/η Giwtamammy είπε:

Κορίτσια καλησπερα..έχω 40 ημερών κοριτσάκι και δυστυχώς το γάλα μου κόπηκε όποτε δίνουμε σκόνη ...ξεκίνησα με φριζολακ απλό που έδινα και στην άλλη μου κόρη αλλά είχε κολικούς βέβαια κρατούσαν μέχρι τις 12 και μετά κοιμόταν αλλά ξύπναγε πάλι το πρωί κατά τς 7 και δυσκολευόταν πολύ και είχε τρελό σφίξιμο ...της πήρα το aptamil ec+ σταματησαν οι κολικοί αλλά είχε πάλι αυτό το σφίξιμο τα πρωινά και μου έκανε κακά με δυσκολία μετά από πολύ βοήθεια ..χρησιμοποίησα μέχρι και θερμόμετρο ..τώρα της πήρα το φριζολακ κομφορτ και μου κάνει κακά..το χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και έχει κάνει 5 φορές ..κίτρινα ..σαν πάστα ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ..είναι φυσιολογικό ; Ο γιατρός μου είπε άστο να το δούμε αφού δώσω όλο το κουτί ...

Frisolac comfort έδινα κ εγώ στον μικρό μου, αλλά από τον τρίτο μήνα. Τα έκανε πολλές φορές την ημέρα όπως κ με το μητρικό. Αρχικά του έδωσα almiron κ εκεί μου άρχισε τη δυσκοιλιότητα. Χρώμα θυμάμαι μουσταρδί.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εμένα ακριβώς το ίδιο συνέχεια όλη μέρα και το ίδιο χρώμα ..σταμάτησε και να το πίνει και όλο μου έπινε μόνο 60 ml κια της ξανά πήρα το aptamil..σήμερα δεν είχαμε καθόλου πονακια όποτε νομίζω αυτό θα της αφήσω ...ελπίζω στο να στρώσει το εντερακι της και να κάνει μόνη της τα κακακια της πιο εύκολα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.