Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βασικά για την υποδοχή του νέου μελους

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!! Είμαι στην 11η εβδομάδα και ναι έχω αρχίσει να σκέφτομαι όλα αυτά που θα χρειαστούν να μαζέψουμε για να υποδεχθούμε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Και έχω ξεκινήσει να γράφω λίστα και να ψάχνω κούνιες,μπανάκια κα απαραίτητα για το μωρό. Εσείς ποια θεωρείτε ότι είναι η βασική λίστα πραγμάτων που χρειάζεται το μωράκι;;;;

Δημοσίευση

καλησπέρα με το καλό να έρθει το μωράκι σου....πριν ξεκινήσεις να ψωνίζεις θα σου πω σαν πείρα δλδ επειδή το έχω περάσει μια.εγκυμοσυνη μην μαζέψετε ότι βλέπετε στα καταστήματα είναι άχρηστα τα περισσότερα εγώ ευτυχώς ήμουν συγκρατήμενο άτομο με τις αγορές και δε. το μετάνιωσα...από ρούχα η αντικείμενα θέλεις να μάθεις τώρα τι να πάρεις;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 11 λεπτά, ο/η M@mmy είπε:

καλησπέρα με το καλό να έρθει το μωράκι σου....πριν ξεκινήσεις να ψωνίζεις θα σου πω σαν πείρα δλδ επειδή το έχω περάσει μια.εγκυμοσυνη μην μαζέψετε ότι βλέπετε στα καταστήματα είναι άχρηστα τα περισσότερα εγώ ευτυχώς ήμουν συγκρατήμενο άτομο με τις αγορές και δε. το μετάνιωσα...από ρούχα η αντικείμενα θέλεις να μάθεις τώρα τι να πάρεις;

Σε ευχαριστώ πολυ.Από αντικείμενα. Τα βασικά και τα πιο χρήσιμα. Οικονομικά είναι λίγο δύσκολα για υπερβολές.

Δημοσίευση

ναι δεν υπάρχει λόγος για υπερβολικά...εγώ είχα πάρει κούνια και καρότσι 3 σε ένα με καλαθουνα καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου το αυγο που λέμε...τα είχα κλείσει με μια μικρή προκαταβολή και μόλις γέννησα πήγε ι άντρας μου και τα πήρε... αποστείρωτης χρειάζεται αλλά μην αγοράσεις τώρα γέννησε με το καλό και αν δεν θηλάζεις και δεις ότι χρειάζεται σε μια μέρα πάει ο άντρας σου και αγοράζει..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κανένα καλό και αξιόπιστο μαγαζί για βρεφικά έπιπλα ξέρετε; Που να μην δώσεις 1000€ για ένα καλό κρεβατάκι πχ

Δημοσίευση

εγώ είχα πάει στα mothercare είναι λίγο ακριβό σαν καταστήμα αλλά εκείνη την περίοδο πέτυχα σε εκπτωσεις και είχα πάρει κούνια  γύρω στα 200€ και δώρο το στρώμα αξίας 150...τα ΙΚΕΑ έχουν φθηνά αλλά λένε δεν είναι καλά σαν ποιοτιτα ψάξε γενικά θέλει λίγο με τις τιμές ψάξιμο..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 16 λεπτά, ο/η M@mmy είπε:

εγώ είχα πάει στα mothercare είναι λίγο ακριβό σαν καταστήμα αλλά εκείνη την περίοδο πέτυχα σε εκπτωσεις και είχα πάρει κούνια  γύρω στα 200€ και δώρο το στρώμα αξίας 150...τα ΙΚΕΑ έχουν φθηνά αλλά λένε δεν είναι καλά σαν ποιοτιτα ψάξε γενικά θέλει λίγο με τις τιμές ψάξιμο..

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Θα ήθελα κι εγώ αν ξέρει καμία σας να μου συστήσει κατάστημα βρεφικών ειδών αλλά θα ήθελα να αποφύγω τα μεγάλα πολυκαταστήματα... Προτιμώ κάτι σε πιο μαζεμένο μαγαζί! Στην Αττική - Αθήνα και περίχωρα!!

Ευχαριστώ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.