Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιδεες για φωτογραφιες

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα!τον Αυγουστο θα βαφτισω τον γιο μου.σκεφτομαι να μην καλεσω επαγγελματικο φωτογραφο λογω οικονομικων και επειδη δν ξερουν τι ζητανε!!εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση ωστε να καλυψω φωτογραφικα και με βιντεο την βαφτιση?να ενημερωσω οτι ζω σε μικρη επαρχια

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλησπερα!τον Αυγουστο θα βαφτισω τον γιο μου.σκεφτομαι να μην καλεσω επαγγελματικο φωτογραφο λογω οικονομικων και επειδη δν ξερουν τι ζητανε!!εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση ωστε να καλυψω φωτογραφικα και με βιντεο την βαφτιση?να ενημερωσω οτι ζω σε μικρη επαρχια

Το είχα σκεφτεί και εγώ να καλέσεις ερασιτέχνη φωτογράφο περνούν την μισή τιμή κορίτσι μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Το είχα σκεφτεί και εγώ να καλέσεις ερασιτέχνη φωτογράφο περνούν την μισή τιμή κορίτσι μου

Το σκεφτηκα αλλα ειμαι σε επαρχια και δν ηερω αν θα βρω

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η vasiliki30 είπε:

Το σκεφτηκα αλλα ειμαι σε επαρχια και δν ηερω αν θα βρω

Και εγώ σε επαρχια μένω αν θες μου λες σε π.μ που μένεις μήπως και σε βοηθήσω

Δημοσίευση

Μπορεί να βγάλει ο καθένας με το κινητό και νας στα στείλουν αλλά μην περίμενε και πολλά.! Τώρα φωτογραφίες βγάζετε και με τα κινητά σας.! 
απλα δεν θα έχουν την ποιότητα..!!

Δημοσίευση

Σίγουρα στην επαρχία βρίσκεις και ερασιτέχνες. Ρωτά στις σελίδες των Social Media κάνε ένα στορυ ο,τι ψάχνεις κάποιον. Γράψε στο στορυ η στον τοίχο σου ότι θέλεις κάποιον οικονομικό κτλ. Και όλο κάποιος θα βρεθει. Του κινητού οι φωτογραφίες δεν έχουν καλή ανάλυση (εκτός των κινητών που κοστίζουν...) όταν τις εκτυπώσεις και σίγουρα θα θέλεις να βάλεις σε κορνίζα κτλ. 
χρειαζεσαι κάποιον με φωτογραφική μηχανή και να ξέρει το τι πρεπει να βγάλει. 
Πυτως η αλλιώς οι καλεσμένοι όλο και κατι βγάζουν με τα κινητά τους. 
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να ήσουν στην πρωτεύουσα να μπορούσα να βοηθησω παραπάνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vi_el είπε:

Σίγουρα στην επαρχία βρίσκεις και ερασιτέχνες. Ρωτά στις σελίδες των Social Media κάνε ένα στορυ ο,τι ψάχνεις κάποιον. Γράψε στο στορυ η στον τοίχο σου ότι θέλεις κάποιον οικονομικό κτλ. Και όλο κάποιος θα βρεθει. Του κινητού οι φωτογραφίες δεν έχουν καλή ανάλυση (εκτός των κινητών που κοστίζουν...) όταν τις εκτυπώσεις και σίγουρα θα θέλεις να βάλεις σε κορνίζα κτλ. 
χρειαζεσαι κάποιον με φωτογραφική μηχανή και να ξέρει το τι πρεπει να βγάλει. 
Πυτως η αλλιώς οι καλεσμένοι όλο και κατι βγάζουν με τα κινητά τους. 
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να ήσουν στην πρωτεύουσα να μπορούσα να βοηθησω παραπάνω. 

Συμφωνώ απόλυτα απλά θε συμπληρώσω ότι μην υπάρχουν αποτίσεις από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο γιατί έχω ακούσει τρέλα πράγματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.