Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πρώτες προσπάθειες

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Θα περιμενω μεχρι Πεμπτη νομιζω!! Αν δεν ερθει μεχρι τοτε θα κανω η θα παω να κανω μια χοριακη θα δω!! Τον Γεναρη ειχα μια βδομαδα καθυστερηση και ημουν σιγουρη πως ειμαι, κ επεσα απο το συννεφακι μου κατακορυφα😅 και δεν θελω να απογοητευτω παλι😕

Σωστή η σκέψη σου.,,, άντε υπομονή και ευχόμαστε το καλύτερο 🌼🌼🌼

• Απαντήσεις 4k
  • Εμφανίσεις 301.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια καλημέρα!!!! Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!! Σήμερα το είπα στον αρραβωνιαστικό μου και χάρηκε-συγκινήθηκε πολύ! Αν και δεν μπόρεσα τελικά να κάνω όλα όσα ήθελα για την ανακοίνωση

• Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου! Εχθες ειχα μια πολυ κουραστικη και φορτωμένη ημερα και δεν μπόρεσα να μπω. Πως ειστε εσεις? Τα κοριτσια που περιμενουν? Σημερα πηρα τα τεστακια και εχω κανει ηδη

• Σας στέλνω αυτές που είναι απο την αυχενική στις 12/3 από τότε φυσικά έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά δεν έχω Photos μόνο Pdf !!!!

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Σωστή η σκέψη σου.,,, άντε υπομονή και ευχόμαστε το καλύτερο 🌼🌼🌼

Ευχαριστω κοριτσι μου, καλη επιτυχια και σε σενα τωρα που εισαι στις γονιμες😊🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra91 είπε:

Eϊναι και ειδικά την τελευταία φορά που όλο κουνιόταν και πιπίλιζε το δαχτυλάκι του ήταν απίστευτο!

Εύχομαι σε όλες να το ζήσετε σύντομα!!!!! Και είμαι σίγουρη πως θα γίνει!!!!!

Ποτε ήταν που έκανες το τέστ κ τώρα έχεις ολόκληρο μωρό στην κοιλιά σου!!!

Απίστευτο...❣️❣️

Με το καλό κορίτσι μου να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!!

Δημοσίευση
στις On 1/11/2019 at 6:20 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι!!! Άντε να δω υπάρχει καμία καινούρια τώρα να γινουμε πολλές;;; :D

Καλημέρα και εγώ καινούργια! Ξεκινήσαμε και εμείς τις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι. 1 Μαρτίου η τελευταία περίοδος και κρατάω ήδη θετικά αποτελέσματα χοριακηςς!! Εύχομαι σε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Καλημέρα και εγώ καινούργια! Ξεκινήσαμε και εμείς τις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι. 1 Μαρτίου η τελευταία περίοδος και κρατάω ήδη θετικά αποτελέσματα χοριακηςς!! Εύχομαι σε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα! 

Ουαουυυ τελεια με το καλο κοριτσι μου😊😊 2 Μαρτιου ειχα κ εγω τελευταια περιοδο, μακαρι να πω το ιδιο με σενα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ουαουυυ τελεια με το καλο κοριτσι μου😊😊 2 Μαρτιου ειχα κ εγω τελευταια περιοδο, μακαρι να πω το ιδιο με σενα!!

Μακάρι στο εύχομαι ειλικρινά!!!! Το πίστευα ότι έχω μείνει από πολύ νωρίς είχα συμπτώματα και τις δύο προηγούμενες πριν ένα χρόνο είχα μείνει από την πρώτη επαφή! Βέβαια η πρώτη δεν πήγε καλά αλλά μετά από 3 μήνες έμεινα στον γιο μου. Χρονιζει τον Απρίλιο! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Xryssa είπε:

Μακάρι στο εύχομαι ειλικρινά!!!! Το πίστευα ότι έχω μείνει από πολύ νωρίς είχα συμπτώματα και τις δύο προηγούμενες πριν ένα χρόνο είχα μείνει από την πρώτη επαφή! Βέβαια η πρώτη δεν πήγε καλά αλλά μετά από 3 μήνες έμεινα στον γιο μου. Χρονιζει τον Απρίλιο! 

Να το χαιρεσαι το αγορακι σου😊 τι συμπτωματα εχεις;;

Δημοσίευση

Να το χαιρεσαι το αγορακι σου😊 τι συμπτωματα εχεις;;

Άρχισε να πονάει το στήθος μου ενώ από τότε που γέννησα δεν πόναγε καθόλου πριν την περίοδο ενιωθα ότι καιγομουν και είχα 37 για μέρες όταν εσκυβα με το μωρό γιατί είναι και 11 κιλά μου ερχόταν που και που αναγούλα κια κάτι που είχα και στη πρώτη μου εγκυμοσύνη.. Λοξυγγα... Αλλά πολύ έντονη ήταν η θερμοκρασία. 

Δημοσίευση

Άρχισε να πονάει το στήθος μου ενώ από τότε που γέννησα δεν πόναγε καθόλου πριν την περίοδο ενιωθα ότι καιγομουν και είχα 37 για μέρες όταν εσκυβα με το μωρό γιατί είναι και 11 κιλά μου ερχόταν που και που αναγούλα κια κάτι που είχα και στη πρώτη μου εγκυμοσύνη.. Λοξυγγα... Αλλά πολύ έντονη ήταν η θερμοκρασία. 

Αα μαλιστα!! Ωραια ευχομαι να σου πανε ολα καλα😊🙏🙏

Δημοσίευση

Αα μαλιστα!! Ωραια ευχομαι να σου πανε ολα καλα😊🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια καμμια σχέση τα συμπτώματα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια καμμια σχέση τα συμπτώματα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Αα ναι;; ειχες αλλα;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Μπραβο κοριτσι, συγχαρητήρια! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη! Με το καλο να ερθει το μωρακι σας στον κοσμο!🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

κι εγω ειχα για πολλες μερες δεκατα πριν το ανακαλυψω!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kατά ημερομηνία που δεν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε

@Dimitra91 : Θετικό 🤰

@toulipa8 :   Θετικό 🤰

@Sofia33 :    Θετικό 🤰

@LadyP      Θετικό 🤰 

@Γωγω 98 :  Θετικό 🤰 

@Denizz :     Θετικό 🤰 

@Elenikon :  Θετικό 🤰

@St33 :        Θετικό 🤰 

@Xryssa :     Θετικό 🤰 

@Κατερίνα!!! : ?

@Mari84:  4/4

@ntinaki83 : 13/4

@Dimitra24: 15/4

@Ioann89 : 17/4

@Love13 : 24/4

@tzina819 : 12/5

@Elenitsa92 : ?

@Sofia0294 : ?

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να του κάνεις αδερφάκι! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη! 🙏Χαίρομαι που γινόμαστε πολλές!!🥰

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω νομιζω οτι μου ερχεται!! Πηγα τωρσ τουαλετα και ειδα στο σκουπισμα εντονο κιτρινο!! Που σημαινει οτι μαλλον ερχεται η ατιμη😅

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια εγω νομιζω οτι μου ερχεται!! Πηγα τωρσ τουαλετα και ειδα στο σκουπισμα εντονο κιτρινο!! Που σημαινει οτι μαλλον ερχεται η ατιμη😅

Δε το έχω ξανά ακούσει αυτό...!εγω έβγαζα σκούρο καφέ κ μετά ερχόταν 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Denizz είπε:

Δε το έχω ξανά ακούσει αυτό...!εγω έβγαζα σκούρο καφέ κ μετά ερχόταν 

Ναι καπως ετσι παει μετα σκουραινει κ ερχεται😕 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια είπα να μπω και εγώ στην ομάδα 

τελευταια περιοδος 4-3-20 με κύκλο 30 ημέρες όχι πολυ σταθερό

σημερα 28 ημέρα άντε να δούμε τι μας περιμένει😃😃😃

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Λεντι είπε:

Λοιπόν κορίτσια είπα να μπω και εγώ στην ομάδα 

τελευταια περιοδος 4-3-20 με κύκλο 30 ημέρες όχι πολυ σταθερό

σημερα 28 ημέρα άντε να δούμε τι μας περιμένει😃😃😃

Καλως ορισες🙂 οποτε περιμενεις κ εσυ αποτελεσματα!! Προσπαθειτε καιρο;

Δημοσίευση

Ναιιι αυτός είναι ο 5 μηνας προσπαθειών μετά από μια παλινδρομη το Σεπτέμβρη 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Λεντι είπε:

Ναιιι αυτός είναι ο 5 μηνας προσπαθειών μετά από μια παλινδρομη το Σεπτέμβρη 

Στο ευχομαι κοριτσι μου να εγινε το θαυματακι!! Κ εμας ο 5ος μηνας ειναι αυτος, πρωτη μερα καθυστερησης σημερα και περιμενω να δω, αν κ νομιζω οτι θα μου ερθει η ατιμη😜

Δημοσίευση

Μακαρι σε όλες μας να έρθει το μωράκι πολυ πολυ γρήγορα ! 

Γιατί πιστεύεις ότι θα σου έρθει ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Λεντι είπε:

Μακαρι σε όλες μας να έρθει το μωράκι πολυ πολυ γρήγορα ! 

Γιατί πιστεύεις ότι θα σου έρθει ; 

Συνηθως οταν μου ερχεται λιγο πριν στο σκουπισμα βλεπω πιο σκουρο κιτρινο-καφε και σκουραινει οσο παει κ ερχεται!! Το μεσημερι λοιπον που πηγα τουαλετα ηταν ετσι!! Θα δειξει τι να πω😕

Δημοσίευση

Μακαρι να μην σου έρθει 🙂🙂

εγω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κάθε τρεις και λίγο έλεγα τώρα θα έρθει αφού έβαζα και σερβιέτα όταν ήμουν στην δουλειά τόσο σίγουρη αλλά τελικά ήμουν έγκυος 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.