Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπαθεια για μωρακι

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η fouskaki είπε:

αχ κοριτσακι μου θετικη σκεψη ευχομαι ολα καλα να πανε!!!! θα ξανακανεις δευτερα να δεις αν διπλασιαστηκε ε? στελνω θετικη ενεργεια. καταλαβαινω την λυπη σου και την αγωνια σου αλλα νιωθω πως ολα καλα θα πανε! εχω διαβασει κ για μικροτερες χοριακες που συνεχιστηκαν τελεια

Ναι μωρέ τι ξέρω κ εγώ έχω διαβάσει! Αλλά το άγχος δεν παύει να υπάρχει....αν και είμαι κ εγώ αρκετά θετική!!! Δευτέρα ξανά λοιπόν!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mocca είπε:

Ναι μωρέ τι ξέρω κ εγώ έχω διαβάσει! Αλλά το άγχος δεν παύει να υπάρχει....αν και είμαι κ εγώ αρκετά θετική!!! Δευτέρα ξανά λοιπόν!

Καλημερουδια και απο μενα.. κοριτσακι μκυ μην εχεις αγχος ολα καλα θα πανε και θα ανεβειβκαι η χοριακη σου.. θυμισε μου λιγο ποιες μερες ηρθες σ επαφη? Σε ρωταω γιατι πιστευω οτι κο χαμηλο νουμερο οφειλετε σε καθυστερημενη συλληψη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημερουδια και απο μενα.. κοριτσακι μκυ μην εχεις αγχος ολα καλα θα πανε και θα ανεβειβκαι η χοριακη σου.. θυμισε μου λιγο ποιες μερες ηρθες σ επαφη? Σε ρωταω γιατι πιστευω οτι κο χαμηλο νουμερο οφειλετε σε καθυστερημενη συλληψη.

Καλημέρα!!! Ωορηξία είχα τη 15η μέρα και επαφές 12η 13η 16η και 22η.... Και ο κύκλος μου είναι 29-30 ημέρες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.