Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Όλα καλά θα πάνε  :) υπομονή 

μακρι παναγιτσα μ!! σχεδον μαζι ειαστε νομιζω...

• Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 9.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν τώρα πήρα τα αποτελέσματα είναι θετικό 193.30 περίπου 2 εβδομάδες...πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε σε 2 μέρες να ξανά πάω για χοριακη να δούμε ότι ανεβαίνει και να ξεκινήσω κάθε πρωί

• Το κοιτάξω ξανά και ξανά και δεν μπορώ να το πιστέψω ?...Φυσικά 

• 435.60 κορίτσια μου...Η αλήθεια ειναι περίμενα λίγο πάνω αλλά ειμαι μόνο στην 3η με ρα καθυστερήσεις...μίλησα με τον γιατρό μου είπε ότι πάει καλά για το διπλαστικε..οπότε ξανά παρασκευή 

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 9 ώρες, ο/η xrisanthi είπε:

μακρι παναγιτσα μ!! σχεδον μαζι ειαστε νομιζω...

Ναι σχεδόν μαζί  :)

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Ναι σχεδόν μαζί  :)

εσυ την τριτη πας στο γιατρο???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 50 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

εσυ την τριτη πας στο γιατρο???

Ναι Τρίτη 4:30...Μια άσχετη ερώτηση μπάνιο στην παραλία κάνουμε κανονικά; η για τα μικρόβια το αποφεύγουμε;

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Ναι Τρίτη 4:30...Μια άσχετη ερώτηση μπάνιο στην παραλία κάνουμε κανονικά; η για τα μικρόβια το αποφεύγουμε;

νομιζω πως σε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικα εμενα επειδη ειναι πολυ νωρις ακομη μ ειπε ν μν κανω κ αν ολα πανε καλα θα κανω τν αυγουστο....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις Just now, ο/η xrisanthi είπε:

νομιζω πως σε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικα εμενα επειδη ειναι πολυ νωρις ακομη μ ειπε ν μν κανω κ αν ολα πανε καλα θα κανω τν αυγουστο....

Οοο μάλιστα κατάλαβα  :) οπότε ια περιμένω να πάω πρώτα στον γιατρό για να δω τι θα μου πει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Οοο μάλιστα κατάλαβα  :) οπότε ια περιμένω να πάω πρώτα στον γιατρό για να δω τι θα μου πει 

ναι καλυτερα κ μν εχεις επαφες μεχρι να κανεις τν υπερηχο... ποτε μ ειπες πως ειχες τελευταια περιοδο??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

ναι καλυτερα κ μν εχεις επαφες μεχρι να κανεις τν υπερηχο... ποτε μ ειπες πως ειχες τελευταια περιοδο??

Από 17 έως 23 Ιουνίου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Από 17 έως 23 Ιουνίου 

μια εβδομαδα διαφορα εχουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η xrisanthi είπε:

μια εβδομαδα διαφορα εχουμε...

Τέλεια :) μαζί θα το περάσουμε  :) από Αθήνα είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Τέλεια :) μαζί θα το περάσουμε  :) από Αθήνα είσαι;

οχι κοριτσι μ απο χαλκιδα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

οχι κοριτσι μ απο χαλκιδα...

Τέλεια εγώ είμαι από Χίο 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια μου...Λοιπόν πήγα χθες για υπεριχο και είδαμε σάκο ο οποίος αποτι μας είπε ο γιατρός δεν είναι τέλειος κλειστός σαν μπάλα δηλαδή είναι σαν φεγγάρι και μου είπε ότι επειδή φοβάται για αποκόληση να περνώ πριν κοιμηθώ utrogestan ...χθες το πήρα 10:30 Και μέχρι της 11 δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι...σηνερα πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά έχω αγχωθεί λίγο...είναι κάποια άλλη κοπέλα που τα πέρνει;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...Λοιπόν πήγα χθες για υπεριχο και είδαμε σάκο ο οποίος αποτι μας είπε ο γιατρός δεν είναι τέλειος κλειστός σαν μπάλα δηλαδή είναι σαν φεγγάρι και μου είπε ότι επειδή φοβάται για αποκόληση να περνώ πριν κοιμηθώ utrogestan ...χθες το πήρα 10:30 Και μέχρι της 11 δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι...σηνερα πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά έχω αγχωθεί λίγο...είναι κάποια άλλη κοπέλα που τα πέρνει;

καλημερα κοριτσι μ κ εγω τα παιρνω την πρωτη μερα μ εφερναν ζαλη μετα ομως μαλλον τα συνηθησα τωρα δεν μ ενοχλουν...εχεις υγρα μπεζ-καφε?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 32 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

καλημερα κοριτσι μ κ εγω τα παιρνω την πρωτη μερα μ εφερναν ζαλη μετα ομως μαλλον τα συνηθησα τωρα δεν μ ενοχλουν...εχεις υγρα μπεζ-καφε?

Όχι τίποτα δεν έχω...απλά μουσείο ο γιατρός να τα περνώ για να ριζώσει το έμβρυο στην μήτρα...Έτσι ακριβώς μου είπε 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Όχι τίποτα δεν έχω...απλά μουσείο ο γιατρός να τα περνώ για να ριζώσει το έμβρυο στην μήτρα...Έτσι ακριβώς μου είπε 

μια χαρα κ εγω 2 των 200 mg παιρνω  εα πρωι ενα βραδυ αλλα απ την παρασκευη καποιες φορες εχω μπεζοκαφε υγρα στο σκουπισμα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

μια χαρα κ εγω 2 των 200 mg παιρνω  εα πρωι ενα βραδυ αλλα απ την παρασκευη καποιες φορες εχω μπεζοκαφε υγρα στο σκουπισμα!!

Κατάλαβα...Εγώ δεν έχω υγρά καθόλου...απλά τονπερμω προληπτικά...πανικοβληθηκα όμως λίγο με αυτό που έπαθα χθες το βράδυ αλλά αφού είναι φυσιολογικό ηρέμησα λίγο 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

Κατάλαβα...Εγώ δεν έχω υγρά καθόλου...απλά τονπερμω προληπτικά...πανικοβληθηκα όμως λίγο με αυτό που έπαθα χθες το βράδυ αλλά αφού είναι φυσιολογικό ηρέμησα λίγο 

ο γιατρος κατι ξερει παραπανω....ολα καλα θα ειναι...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η xrisanthi είπε:

ο γιατρος κατι ξερει παραπανω....ολα καλα θα ειναι...

Ναι το ελπίζω  :)

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mariam123 είπε:

πως εισαι γενικοτερα? εγω σημερα ολη μερα κοιμαμαι ορθια...!!!ποσο εβδομαδων εισαι? εμενα ο πρωτος μ υπερηχος ηταν ετσι..

67370027_1194011544140852_2364507628207341568_n.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 21 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

πως εισαι γενικοτερα? εγω σημερα ολη μερα κοιμαμαι ορθια...!!!ποσο εβδομαδων εισαι? εμενα ο πρωτος μ υπερηχος ηταν ετσι..

67370027_1194011544140852_2364507628207341568_n.jpg

Μια χαρά είμαι δεν έχω κανένα πρόβλημα μόνο αυτό που νυστάζω λίγο...αχου Παναγία μου θα τρελαθώ...Έτσι ήταν και εμένα θα ανεβάσω φωτο όταν πάω σπίτι...Είμαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mariam123 είπε:

Μια χαρά είμαι δεν έχω κανένα πρόβλημα μόνο αυτό που νυστάζω λίγο...αχου Παναγία μου θα τρελαθώ...Έτσι ήταν και εμένα θα ανεβάσω φωτο όταν πάω σπίτι...Είμαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών 

ευω οταν εκενα το υπερηχο αυτο την περασμενη παρασκευη ηουν 5 κ 4 ημερων, τωρα θα ξαναπαω 1 αυγουστου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η xrisanthi είπε:

ευω οταν εκενα το υπερηχο αυτο την περασμενη παρασκευη ηουν 5 κ 4 ημερων, τωρα θα ξαναπαω 1 αυγουστου

Εγώ θα πάω 2 Αυγούστου και ελπίζουμε να έχει κλείσει οσάκις και να μην είναι σαν φεγγάρι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mariam123 είπε:

Εγώ θα πάω 2 Αυγούστου και ελπίζουμε να έχει κλείσει οσάκις και να μην είναι σαν φεγγάρι 

εμενα δεν μ ειπε κατι ο γιατρος για τν σακο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 8 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

εμενα δεν μ ειπε κατι ο γιατρος για τν σακο

Γιατί εσένα είναι στρογγυλός εμένα δεν ήταν έτσι θα στο στείλω φωτο να το δεις 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.