Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eπιτελους ετοιμο και το δωματιακι του Ορεστη!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ;;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΡΙΛΑΞ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ax!orestako mou,pou na h3eres ti dwmatiara

sou eftia3e h manoula sou.:woohoo: :)

panemorfo einai!!!!

exei na ri3ei upnous o orestakos...;)

me to kalo na to ypodexteite k to trito sas agoraki

mom3:)

an8h mou to relax einai ths fisher price

k kostizei apo oti 8umamai 40e.

to eixA parei prosfata dwro se mia filh mou:)

Δημοσίευση

mom 3....ta alla dio sou paidia exw aporia pou koimountai?exeis kai allo dwmatio i to ena to krebataki einai apo ayta?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ανθη μου απο το jumbo το πηρα!!Ναι γυρω στα 40 ευρω...Το ενα απο τα παιχνιδακια παιζει και μουσικουλα!!Και μπορει να ειναι σταθερο η να κουνιεται στο μηκος η στο πλατος για να κοιμαται!!Μπεμπουλα κι εμενα μ αρεσει που ειναι τοσο φωτεινο!!Να και η θεα που εχει απο το παραθυρο!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Jovana τα μεγαλα ναι κοιμουνται στο δικο τους δωματιο ναι και μαλιστα σε ημιδιπλο κρεβατι ο καθενας αν και το πρωι τα βρισκω να κοιμουνται στο ενα απο τα δυο αγκαλιτσα!

Δημοσίευση

Tirogaridaki πού χάθηκες? Νόμιζα ότι ακύρωσες την εγγραφή από το φόρουμ, ελπίζω να είσαι καλά!:):kiss:

Δημοσίευση

mom 3 το Δωματιο ειναι υπεροχο!!!!!!!!!Πολυ μου αρεσει...και το χρωμα των επιπλων και ολα....Μπραβο σας!

Με το καλο να υποδεχτειτε το νινακι σας!!!!Να σου ζησουν τα παιδακια σου παντα γερα...κι εσεις το ιδιο να τα χαιρεστε!

Σας ευχομαι καθε ευτυχια και να ειστε παντα δεμενοι και αγαπημενοι!!!

Δημοσίευση

mom 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και το δωματιο των μεγαλων σου....

ΦΟΒΕΡΗ η παντα με το καραβακι!!!!!

και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το κομοδινο τους...!!!

στο κομοδινο εχουν και τηλεφωνο??? πες ΝΑΙ να τρελλαθω!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

koritsia ego exo mia aporia pote prepei na etoimaso to domatio tou paidiou mou eimai ston 6o mina alloi lene mexri ton ebdomo alloi lene na pao na dialexo kai na etthoun sto spiti otan einai na ertho ego me to moro.as me voithisi kapoia...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλλη μου καλημερα και με το καλο σου ευχομαι!!Εγω το δωματιακι το ξεκινησα στις αρχες του 7ου μηνα και τις αγορες μου τις εκανα απο τον 6ο μηνα!Βεβαια κρεβατακι και συρταριερα ειχα απο τα πρωτα μου παιδια αλλα ολα τα αλλα τα πηραμε απο την αρχη εκτος απο λευκα ειδη!Παντως καλο ειναι να ετοιμαζεσαι με τα ρουχα και τα πλυσιματα σιδερωματα απο τωρα ωστε οταν θα εχεις βαρυνει στν 8ο και 9ο να μην εχεις αυτο το αγχος....Μπορεις να τα παραγγειλεις απο τωρα τα επιπλακια και ετσι κι αλλιως θα σου ερθουν μετα απο 15 με 20 μερες οποτε ταχτοποιεις και τα πραγματα του μωρου τα οποια στο μεταξυ θα εχεις πλυνει!Αλλωστε και τα επιπλακια θελουν μια μικρη καθαριοτητα και οταν τα ετοιμασεις τα σκεπαζεις με σεντονια και κλεινεις το δωματιο του παιδιου ωστε να μη σκονιστουν!Ετσι δε θα εχεις τελευταια στιγμη να τρεχεις !!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

mom 3 να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Με το καλό και ο Ορέστης, να είναι η ζωούλα του τόσο πολύχρωμη και φωτεινή όσο το δωμάτιό του!

Δημοσίευση

mom3,πολύ όμορφο το δωμάτιο του μικρού Ορέστη!

Με το καλό να μπει το αγγελούδι σας και να το χαρεί!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.