Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inofert σκόνη αποτέλεσμα;

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Προσπαθούμε από τον Αύγουστο για μωράκι και τώρα εδώ και ένα μήνα παίρνω inofert σε σκόνη που διαλύεται σε νερό! Έχει πάρεξ κάποια; Έκαναν δουλειά στη σύλληψη; Σε ποσό καιρό μείνατε έγκυος μετά από inofert?

Δημοσίευση

Γεια σου, παιρνω κ εγω τα inofert και inofert plus εδω και εναμιση μηνα περιπου. Δεν εχω δει καποια διαφορα ακομα, αλλα η γιατρος μου ειπε οτι μετα το 3μηνο θα αρχισουν να βοηθανε. Σου ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυος :)

Δημοσίευση

Τα επερνα και εγω για ενα  χρονο στην αρχη τα φακελα και μετα κ φακελα κ το plus το χαπι! Αλλαξα γιατρο κ τα σταματησα! Τα περνουν ομως πολλες κοπελες κ εχουν δει αποτέλεσμα! Μετά τους 3 μηνες λενε ξεκιναει η δραση τους! Ευχομαι καλη επιτυχια κ γρηγορα θετικό αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ποια η διαφορά από τα innofert & τα. Inofert plus ? Μακαρι

κοριτσια, εγώ τώρα εκλεισα

τον πρωτο Μήνα που τα παίρνω ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Καλησπέρα σας! Προσπαθούμε από τον Αύγουστο για μωράκι και τώρα εδώ και ένα μήνα παίρνω inofert σε σκόνη που διαλύεται σε νερό! Έχει πάρεξ κάποια; Έκαναν δουλειά στη σύλληψη; Σε ποσό καιρό μείνατε έγκυος μετά από inofert?

Καλησπέρα,εγώ τα έπαιρνα για ένα εξάμηνο,τα χάπια συγκεκριμένα,δεν είδα καμία απολύτως διαφορά,μου τα είχε δώσει η γυναικολόγος για να ρυθμιστεί ο κύκλος μου που ήτανε άστατος,ο γιατρός που έχω τώρα δεν τα συστήνει καθόλου θεωρεί πως δεν κάνουνε τίποτα.ξερω πολλές κοπέλες που δεν τις βοήθησε καθόλου όπως και κάποιες άλλες που είδαμε αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Εγώ μπαίνω στον 3ο μήνα λήψης.. Προς το παρόν δεν προέκυψε σύλληψη αλλά το ωάριο μου (επειδή το παρακολουθούμε) μεγάλωνε καλύτερα! Σου εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακαρι

κοριτσια ευχαριστώ! Και εγώ είδα την

περίοδο μου ήρθε καλύτερα, όπως τότε που ήμουν λύκειο χαχαχα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσι μου εγώ τα παίρνω δύο μήνες τώρα επειδή έχω Σπω είδα λίγη διαφορά στη περιοδο μου με το να μικρύνει ο κύκλος μου 

• 2 months later...
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια. εγω τα παιρνω εδω κ 2 μηνες, τωρα μπαινω στον 3ο μηνα και εκει που ειχα αστατο κυκλο, ηρθε στις 30 ημερες αυτη τη φορα. Ειχατε καμια αλλαγη στη ροη σας οσο τα παιρνατε?

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα μου τα έδωσε ο εξωσωματικος τα plus. Τα πήρα και είδα μεγάλη διαφορά στα ωάρια . Και αν καθ είχα δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ( όχι λόγω ωαρίων ) μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος φυσικά. Νομίζω κάνουν δουλειά , σε μένα έκαναν μάλλον 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ τα δια κορίτσια! Είδα μεγάλη διαφορα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.