Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nelly28 είπε:

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Χμμμμ την χοριακη την εκανες με ημερα καθυστέρησης ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Την έκανα την 37 ημέρα..δεν ξέρω αν θεωρείτε καθυστέρηση έτσι όπως έχει γίνει ο κύκλος μου...έχω πόνους και ενοχλήσεις αλλά όχι κ τρομερά πράγματα..

Δημοσίευση

Τι τιμή αρνητική; γτ αν είχε 4 πχ θα πρέπει να την επαναλάβεις... Όπως κ να έχει Δευτέρα πήγαινε πάλι για χοριακη αν δεν έχει έρθει κ κλείσε ραντεβού με το γιατρό σου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.