Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

http://χχχ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα εκτος απο το mammyland εχω βρει ενα καινουργιο forum σχετικα με τα μωρακια μας το http://χχχ

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Καλώς όρισες στην παρεούλα μας! Σε ευχαριστούμε για το νέο Site! Προσωπικά έκανα εγγραφή, αλλά βρίσκω το Mammyland πολύ καλύτερο!

Δημοσίευση

INA2009,

To forum τελικά το βρήκες ή το έφτιαξες γιατί εμένα σε προσωπικό μήνυμα μου έγραψες

"Το τελειωσα το forum μπες αν θες να το τσεκαρεις. Και που σαι θελω να μην εισαι αυστηρη βαζω καθε μερα νεα θεματα απλα τελειωσα τα βασικα φιλακιαααα"

Μου ήρθε επίσης και ένα άλλο προσωπικό μήνυμα για να μπω σε άλλο forum απο άλλο μέλος αυτή τη φορά! Γιατί ρε παιδιά να μπώ κάπου αλλού? Μια χαρά είναι εδώ!

Τουλάχιστον μην μου στέλνετε εμένα προσωπικά μηνύματα με προωθητικές ενέργειες γιατί νευριάζω!:angry:

Δημοσίευση

Eleni mou...

ki emena mou exoun stilei prwsopiko munina gia na mpw se kapio allo forum...

Kapios exei zulepsei apo to mammy land,,,kai tin omorfi pareoulla mas edw...:silly: :silly: :silly:

Astous ekei agapi mou,ki min neuriazeis na xalas tin ugeia sou...

Koritsia den exei pio wraia pareoulla apo tin diki mas...B) B) B)

Δημοσίευση

Τι σύμπτωση!!Ελένη πήρα ακριβώς το ίδιο μήνυμα με τα ιδια λόγια ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!Νομιζα οτι ήταν λάθος αλλά μάλλον διαφημιστικό κολπάκι;) ;) Δεν υπάρχει λογος να εκνευριζεσαι καλή μου..στο ιντερνετ βρισκόμαστε συμβαίνουν και αυτα..

Δημοσίευση

Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως αν δεν μου ξαναστελνες (ΙΝΑ) μυνημα για το forum (ειτε ειναι δικο σου ειτε οχι).

Πρωτον γιατι δεν με λενε Μαρια, δευτερον γιατι δεν ζητησα να μαθω για το forum και τριτον γιατι ειναι ενοχλητικο.

Δημοσίευση

:laugh: :laugh:

Κ ΓΩ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ

ΝΑ ΒΡΩ Κ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΕΣΟ GOOGLE.

Δημοσίευση

Κι εμένα με "μπερδέψανε" με Μαρία, τι σύμπτωση!:laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια αρέσει πολύ η παρέα μας!

Δημοσίευση

Emena pali pou ME LENE MARIA

den mou esteilan tipota! Xaxaxa!!!

To MAmmyland einai foveri parea

giati OLES ((nomizw))

ekfrazomaste eleuthera

enw yparxei kai

O APOLYTOS SEVASMOS!!!

Auto latrevw se oles mas...

Δημοσίευση

το ιδιο μυνημα ελαβα κ εγω οχι 1 αλλα 4 φορες κ οταν εστειλα να δω τη συμβαινει η απαντησσ:λαθος σορυ ανα θες επισκεψου τη σελιδα;) βεβαια καταλαβα οτι ειναι στημενο:laugh: :laugh: ρε συ ινα επρεπε να βρεις πιο εξυπνο τροπο καθοτι γνωριζομαστε μεταξυ μας εδω:kiss:

Δημοσίευση

όχι και τόσο καλό φόρουμ αφού για να διαβάσεις ένα θεματάκι πρέπει να κάνεις εγγραφή και μου την δίνουν κάτι τέτοια, όπως επίσης σου παρουσιάζεται διαφήμηση! :angry:

παρεπιπτόντως έλαβα και εγώ το ίδιο μήνυμα!!

Δημοσίευση

κ εγω το ιδιο μυνηματάκι με Μαρία πηρα κοριτσια τελικά τι γινεται εδω περα για να καταλαβουμε δηλαδη ειναι σπαστικό αυτο το πραγμα

Δημοσίευση

Θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό να μπαίνεις μέσα σε ένα ήδη πετυχημένο forum και να προσπαθείς να ψαρέψεις ...μέλη, κάνοντας μία και μόνη δημοσίευση (την πρώτη σου!!!) για να διαφημίσεις τη δική σου σελίδα!!

Ας μη δώσουμε συνέχεια κορίτσια... Ελευθερία λόγου κι έκφρασης υπάρχει... Η κάθεμία μας βγάζει τα συμπεράσματά της και πορεύεται... ;)

Δημοσίευση

κορίτσια κ εγώ το έλαβα και επειδή με λένε μαρία νόμιζα ότι πραγματικά έγινε λάθος. Κοίτα τι κάνουν...

Δημοσίευση

Κοριτσια καλο απογευμα τελικα νομιζω πως αυτο το μηνημα το πηραμε παρα πολες,για να μην πω ολες μας....δε θα μ'ενοχλουσε να μαθω για ενα παρομοιο site αλλα να πως να το πω ισως μου κινουσε περισσοτερο το ενδιαφερον αν το εβρισκα με αλλο τροπο.τωρα δεν ξερω κ σε μενα δε καλοαρεσε αυτο το μηνημα......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.