Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλοκαιρινά bebe 2019!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Ναι ειναι πιο μεγαλος σε δύο ημέρες κλείνει τον όγδοο 

Και παλι να στηριζεται απο τωρα μπραβο του... Τον κοβω να σου ξεκιναει νωρις τις τσαρκες 😋

• Απαντήσεις 4.7k
  • Εμφανίσεις 304.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια μου❤ εύχομαι κατ' αρχήν να είσαστε όλες πολύ καλά Εσείς κι τα μωράκια σας!!! Ακόμα δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα έχασα... μπήκα να σας γράψω τα νέα μας!... Στις 14 Μαΐου ήρθαν στον κόσμο τ

• Κορίτσια μου γεννησαμε ειχαμε έντονες συσπάσεις και μπήκαμε κατευθείαν

• Λοιπόν, μανούλες, γράφω τα παρακάτω: 1) @Eleni16  10/6  αγόρι 2) @lambo   12/6  κορίτσι 3) @vivika10   22/6  αγόρι  γέννησε 31-5 4) @Pralina   23/6  αγόρι 5) @Rian  25/6    αγ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eirini2 είπε:

Και παλι να στηριζεται απο τωρα μπραβο του... Τον κοβω να σου ξεκιναει νωρις τις τσαρκες 😋

Τον βλέπω να περπατάει κατευθείαν για να μπουσουλησει ούτε λόγος ακόμη 

Δημοσίευση

Εμένα ειναι έξι και κάθεται κανονικά εδώ και αρκετο καιρό. Βέβαια τα έκανε πολύ νωρίς όλα νομίζω. Γενικά ακολουθούμε το μωράκι και τις δυνατότητες του δεν το πιέζουμε. Το tummy time βοηθάει πολύ. Γυμνάζονται οι ραχιαιοι του. Εγω της έκανα και από ξάπλα καθιστή και από καθιστη όρθια κρατοντας μόνο τα χεράκια της γιατί έβλεπα ότι ζοριζοταν να σηκωθεί μόνη της πολυ έντονα. Όλα θα γίνουν! Τώρα, είμαστε σε φάση όρθιες και να προσπαθεί να στηριχτεί!.. Καλό κυνηγι σε λίγο κορίτσια! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η MissMary είπε:

Εμένα ειναι έξι και κάθεται κανονικά εδώ και αρκετο καιρό. Βέβαια τα έκανε πολύ νωρίς όλα νομίζω. Γενικά ακολουθούμε το μωράκι και τις δυνατότητες του δεν το πιέζουμε. Το tummy time βοηθάει πολύ. Γυμνάζονται οι ραχιαιοι του. Εγω της έκανα και από ξάπλα καθιστή και από καθιστη όρθια κρατοντας μόνο τα χεράκια της γιατί έβλεπα ότι ζοριζοταν να σηκωθεί μόνη της πολυ έντονα. Όλα θα γίνουν! Τώρα, είμαστε σε φάση όρθιες και να προσπαθεί να στηριχτεί!.. Καλό κυνηγι σε λίγο κορίτσια! 

Καλα φυσικα δεν σκαω αλλα ειπα μηπως βρω κανένα κολπο να τον ξεγελασω λιγο γιατι φαινεται οτι ειναι καθαρα απο πεισμα... Απο tummy time αλλα τιποτα ολο βολτες στο χαλι κανει(δεν μπουσουλαει αλλα παει σερνοντας παντου χαχαχα)... Καλο αυτο με τα χερακια θα το δοκιμασω! Μας περιμενει παντως κυνηγι ουυυυυ... χαλαλι του εχω και 5 κιλακια να χασω ακομα μια χαρα 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.