Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αρνητικό τεστ;

Featured Replies

Δημοσίευση

https://ibb.co/xX587gj 

Καλησπέρα τεστ μετά από τρεις βδομάδες επαφής είναι αρνητικό ; Σας παρακαλώ πείτε μου

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Petermavros είπε:

Καλησπέρα τεστ μετά από τρεις βδομάδες επαφής είναι αρνητικό ; Σας παρακαλώ πείτε μου

Καλημέρα κορίτσι εγώ το βλέπω θετικουλι. Διακρίνω μια Γράμμουλα

Δημοσίευση

Ξανά κάνε κ σήμερα.... Η αλλιώς καλύτερα χοριακη... 

Δημοσίευση

Καλημερα!Πιστευω οτι ειναι  θετικο.Ομως για να εισαι πιο σιγουρη κανε μια χοριακη.Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!Περιμένουμε νεα σου!Να βάλεις μπρος στο Χριστουγεννιατικο  θαυματάκι!

Δημοσίευση

Καλημέρα.το έκανες με πρωινά ούρα?η γυναικολόγος κάποια στιγμή μου είχε πει... εφόσον διακρίνεται δεύτερη γραμμή σημαίνει εγκυμοσύνη.ισως είσαι στην αρχή ακόμα.περιμενουμε νέα σου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Από τα μεσα Νοεμβρίου που έγινε αν έγινε η σύλληψη δεν είναι σίγουρο γιατί δεν  ξαναέγινε κάτι  μετά από αυτή την μέρα και δεν ήθελα  να γίνει ακόμα γιατι είμαι μικρή δεν   θα φαινοταν πιο έντονο  ;  η φαρμακοποιός μου είπε δεν είναι θετικό  Και λόγο πολυκοιστικων αργεί πολυ η περίοδος μου συχνά.τι να συμβαίνει;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Petermavros είπε:

Από τα μεσα Νοεμβρίου που έγινε αν έγινε η σύλληψη δεν είναι σίγουρο γιατί δεν  ξαναέγινε κάτι  μετά από αυτή την μέρα και δεν ήθελα  να γίνει ακόμα γιατι είμαι μικρή δεν   θα φαινοταν πιο έντονο  ;  η φαρμακοποιός μου είπε δεν είναι θετικό  Και λόγο πολυκοιστικων αργεί πολυ η περίοδος μου συχνά.τι να συμβαίνει;

Κορίτσι μου μια φορά αρκεί για να έρθει εγκυμοσύνη.. η φαρμακοποιός τι σου είπε?βλέπω την γραμμη αλλά είναι αρνητικο?? Απ' ότι κατάλαβα δεν επιθυμείς την εγκυμοσύνη γιατί είσαι μικρούλα.. πήγαινε σ ένα εργαστήριο να κάνεις μία χοριακη για να σου πούνε σίγουρα αν είσαι.. η αν έχεις άλλο τεστ πριν πας ξανά κάνε να δεις αν είναι πιο έντονη η γραμμή. Ανέβασε την μας κιόλας να σου πούμε..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Petermavros είπε:

Καλό είναι να πας να κάνεις και μια β-χοριακή για να δεις στην στη φωτογραφία φαίνεται θετικό Οπότε πήγαινε να κάνεις μία β χοριακή για να είσαι σίγουρη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τελικά η Β χωριακη βγήκε 1.2 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Petermavros είπε:

Τελικά η Β χωριακη βγήκε 1.2 

Κριμα..Το τεστ εμοιαζε θετικο...Την επόμενη φορά ας ειναι η τυχερη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.