Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σήμερα θα μαγειρέψω....

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σήμερα φάγαμε γεμιστά χωρίς κιμά. Αύριο μάλλον θα φτιάξω μια ομελέτα γιατί θα γυρίσω μετά τις τρεις από το σχολείο....

• Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 37.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Απόψε ο καλός μου έφτιαξε πίτσα με τα χεράκια του. Γιαμ γιαμ. 

• Σήμερα μπριζόλες με πατάτες φούρνου, αύριο κανελόνια με κιμά και Κυριακή γαρίδες με ρύζι!

• Σήμερα έφτιαξα λιγκουίνι με κιμά. Ο κιμάς έγινε πολύ νόστιμος. Αφού ο άντρας μου την ώρα που έβραζα το λιγκουίνι έτρωγε με το κουτάλι από τον κιμά. Στο τέλος τον μάλωσα, γιατί φοβήθηκα πως θα μείνουμε

Δημοσίευση

Τα φασολάκια σήμερα δεν πήγαν καλά, ο σύζυγος τσίνησε άσχημα και τα μισά πετάχτηκαν στον κάδο! Ντροπή και κρίμα!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Τα φασολάκια σήμερα δεν πήγαν καλά, ο σύζυγος τσίνησε άσχημα και τα μισά πετάχτηκαν στον κάδο! Ντροπή και κρίμα!

Γιατίιιι;; δεν του αρέσουν τα φασολάκια;;;

Του έχεις πει για τα παιδάκια που τρώνε απο τα σκουπίδια;;; (όπως κάνουμε στα παιδιά μας...)

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

ναι πολλοι εχουν θεμα με τα φασολακια δυστυχως ... ε ενταξει δεν ειναι κ το καλυτερο φαγητο αλλα πρεπει να το τρωμε κ αυτο ! ειναι κ ευκολο στο μαγειρεμα ! γιατι δεν του εκανες κ τιποτα "συνοδευτικο" να τον ξεγελασεις ..? :P

Δημοσίευση

@ΜΑΡΑΚΙ  μόνο τα κρεατικά του αρέσουν γιαυτό ανέβασε τρανσαμινάσες ορού και κάνει διατροφή χαμηλή σε λιπαρά από διατροφολόγο!

@mellenaki το μόνο που μπορεί να τον "ξεγελάσει" είναι κανένας γύρος δίπλα! Θα πετάξει τα φασολάκια και θα φάει τον γύρο!

Δημοσίευση

Άντρας παιδί μου....

Και ο δικός μου λατρεύει τα μπριζόλες, αλλά ευτυχώς τρώει και τα υπόλοιπα φαγητά.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Άντρας παιδί μου....

Και ο δικός μου λατρεύει τα μπριζόλες, αλλά ευτυχώς τρώει και τα υπόλοιπα φαγητά.

Μου λέει προχθές "πότε πέφτει το Πάσχα;", γιατί τον ρωτάω και απαντάει "για να φάμε κοκορέτσι...". Κάτσε καλέ μου, τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν ακόμα! Και δλδ κάνεις την διατροφή να ρίξεις τις τρανσαμινάσες για να έχεις τον καημό πότε θα έρθει το Πάσχα να σπάσεις τα κοντέρ?????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Κρίμα, πράγματι...

Δημοσίευση

Ωραία φαγάκια κορίτσια!!Εγώ θα κάνω γεμιστές πιπεριές φλωρίνης!!!

Δημοσίευση

καλημερα !! εγώ εκανα μπιφτεκάκια στο φουρνο χθες με ρυζι basmati και εχουμε κ 2 μεριδες ρεβυθια απο προχθες !

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Ωραία φαγάκια κορίτσια!!Εγώ θα κάνω γεμιστές πιπεριές φλωρίνης!!!

αα τελεια ! δεν τις εχω κανει ποτε, σαν να κανεις γεμιστα δηλαδη ? απλα βαζεις μονο πιπεριες φλωρινης ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η mellenaki είπε:

αα τελεια ! δεν τις εχω κανει ποτε, σαν να κανεις γεμιστα δηλαδη ? απλα βαζεις μονο πιπεριες φλωρινης ?

Nαι όπως το λες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Γεια σας εγω σε λιγω παω να φτιαξω κλασικο ρολο με αυγα μεσα της γιαγιας κ πατατουλες.

Αααα έχω καιρό να φάω!!!Το φτιάχνει η πεθερά μου αυτό!!!

Δημοσίευση

Σήμερα μπριζόλες με πατάτες φούρνου, αύριο κανελόνια με κιμά και Κυριακή γαρίδες με ρύζι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Στο ρολό του κιμά, βάζετε τα υλικά που βάζουμε στα μπιφτέκια;

Εγω ναι το μονο που αλλαζει ειναι οτι στο ρολο βαζω φρυγανια για σφίγγει λιγο καλυτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Σήμερα μπριζόλες με πατάτες φούρνου, αύριο κανελόνια με κιμά και Κυριακή γαρίδες με ρύζι!

Φοβερο το μενου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Κορίτσια εχετε ιδεες για σουπες? Γιατι δεν φτιαχνω συχνα κ θελω να τις ενταξω στη διατροφη μας οπωσδηποτε.

Εμένα μ άρεσουν οι κλασσικές!!Με μοσχάρι ή κοτόπουλο ή ψαράκι πατάτα,καρότο,σέλινο,1 ολόκληρο κρεμμύδι!!Σπάνια θα φτιάξω σούπα με νοοντλς!!Μπορείς κ μανιταρόσουπα,χορτόσουπα κ μινεστρόνε που έχει μέσα λαχανικά κ κοφτό μακαρονάκι!!!Υπάρχουν κ οι βελουτέ όπως με κολοκύθα κ ξινή κρέμα αλλά σαν υφές εγώ δν τις προτιμώ!!!

Δημοσίευση

Γιουβαρλάκια!!! Η καλύτερη σούπα ever!!! Αλλά και όσες είπε η φίλη @marillia είναι φανταστικές!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marillia είπε:

Εμένα μ άρεσουν οι κλασσικές!!Με μοσχάρι ή κοτόπουλο ή ψαράκι πατάτα,καρότο,σέλινο,1 ολόκληρο κρεμμύδι!!Σπάνια θα φτιάξω σούπα με νοοντλς!!Μπορείς κ μανιταρόσουπα,χορτόσουπα κ μινεστρόνε που έχει μέσα λαχανικά κ κοφτό μακαρονάκι!!!Υπάρχουν κ οι βελουτέ όπως με κολοκύθα κ ξινή κρέμα αλλά σαν υφές εγώ δν τις προτιμώ!!!

Ευχαριστω πολλες επιλογες θα ξεκινησω απο αυριο!!εγω μονο κοτοσουπα εφτιαχνα χιχιΧιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.