Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μαμά και παιδι - ας συστηθουμε!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, λοιπόν η αλήθεια ειναι οτι τόσους μήνες αγνοούσα αυτήν την κατηγορία για αυτο και έγραφα σε αλλα θέματα..μια που το βρήκα όμως ας συστηθουμε!!

Ειμαι μανούλα και εγω 2 κοριτσιών 3,5 ετών και 27 ημερών και εδω και κάποιους μήνες η έντονη επιθυμία μου για πληροφόρηση και δημιουργία (καθώς ειμαι stay at home μαμά) με έκανε να δημιουργήσω το Μαμά και Παιδι. Ειναι μια ιστοσελίδα που αφορά όλες τις γυναίκες!! Εχει θέματα για την εγκυμοσύνη, τα βρέφη (φροντίδα, ανάπτυξη κλπ) και τα νήπια καθώς μεχρι εκει γνωρίζω και εγω!! Ίσως στο μέλλον να μπει και στήλη για μεγαλύτερες ηλικίες 4+ αλλα οχι ακομα!! Επίσης υπάρχουν άρθρα για την γυναίκα (διατροφή, υγεία, γονιμότητα κλπ) αλλα και για τους μπαμπάδες μας!!! Αλλα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, εχει και γενικές και αστείες θεματολογίες φυσικά όμως παντα γύρω απο την γυναικα και την μητρότητα!! 

Τελος, θα μπορείτε να βρείτε πλούσιο υλικό για τον θηλασμό, όπως τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε και πως να τα λύνεται και που θα βρείτε σύμβουλο θηλασμού μεσα απο μια μεγάλη λίστα της IBCLC & LLLG!!

Και όπως είδατε σε αλλο θέμα που άνοιξα, γίνονται συχνά και διαγωνισμοί!!! Σας περιμένω λοιπόν!!! ??? 

Ιστοσελίδα http://www.mamakaipaidi.com/

σελιδα στο Facebook https://m.facebook.com/mamakaipaidi/

Σας περιμένω να τα λέμε και απο δωωω!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.