Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΙΑΣΩ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκια..........ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.

Εκεί που κοιτούσα σε κάποια site για να αλλάξω το κινητό μου, τσούπ, έσπασαν τα νερά. Πήρα το γιατρό και μου είπε σιγά σιγά να κάνω το μπανάκι μου και να ξεκινήσω για το ΙΑΣΩ. Οπότε όπως καταλαβαίνεται, σε λίγες ώρες θα έχω στην αγκαλιά μου το μωράκι μου.

Ανυπομονώ. Ξέρω πως έχω μαζί μου την συμπαράστασή σας και τις ευχές σας και παίρνω κουράγιο (όχι ότι έχω ιδιαίτερο άγχος δηλαδή). Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που θα κάνω 4 μέρες να δώ την Μαριλή μου.

Τέλος πάντων, πάω για το μπανάκι που λέγαμε.

Θα σας ενημερώνει σχετικά η happy mammy.

Αντε λοιπόν, σας αφήνω, πάω να γεννήσω. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες. Με λεπτομέρειες.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :) :)

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Mε εναν πονο ευχομαι καλη μου!!!!

Χαρα στο κουραγιο σου που αυτην την ωρα καταφερες να συνταξεις ενα μηνυμα!

Να σου πανε ολα μα ολα καλα και να κρατησεις το μωρακι σου στην αγγαλια σου το συντομοτερο!!!!

Δημοσίευση

harap μου, με το καλο κοπελα μου!!! μ'εναν πονο!!! ευχομαι σε πολυ πολυ πολυ λιγο, να κρατας αγκαλιτσα το μικρο σου αγγελουδακι!!;)

μη στεναχωριεσαι για τη Μαριλη σου, θα της φερεις το καλυτερο δωρακι, το μικρο της αδερφακι!!!:woohoo:

πω, πω, αγωνιω κι εγω μαζι σου τωρα που το διαβασα!!:silly:

ολα θα πανε τελεια, ευτυχισμενη μανουλα!!!;)

θα περιμενουμε τα νεα σου, μολις γυρισετε με το καλο στο σπιτακι σας!!!

με το καλο κοπελα μου, με το καλο!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: xara mou me to kalo na

fereis ston kosmo to mpempaki sou!!!

pwpw mou 8umises emena twra pou mphka k to egrapsa sto mammy

otan espasan ta nera:laugh: :laugh:

plaka eixe!!!

me enan pono koukla mou..

filakiaaaaa

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Με το καλό κοπέλα μου και όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!! Εύχομαι να γεννήσεις το αγγελούδι σου όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και να το κρατάς σύντομα στην αγγαλιά σου. Φιλιά!!!!!!!!!:laugh: :cheer::laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δημοσίευση

Πιθανόν τώρα να είσαι ήδη αγκαλιά με το μωράκι σου!Να σου ζήσει εύχομαι και όπως επιθυμείς!

Θα περιμενουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον τοκετό σου!

Δημοσίευση

ευχομαι να πηγαν ολα καλα......

και να εχεις το λουλουδακι σου αγκαλια σημερα:) :) :)

Δημοσίευση

Με το καλό Χαρά μου και αν τα έχεις ήδη καταφέρει ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!

Φιλιά και θα περιμένουμε λεπτομέρειες..

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ Μ'ΕΝΑ ΠΟΝΟ!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

Ελπίζω να έχεις τελειώσει μέχρι τώρα και να πήγαν όλα τέλεια! Να σου ζήσει το μπουμπούκι σου και να είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Δημοσίευση

EYXOMAI NA EXEΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ:kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ.......ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

Δημοσίευση

Ρε Χαρά, έλεος!

Πάρε και εμένα μαζί σου! Δεν λέγαμε να γεννήσουμε μαζί???? Ψεύτικες υποσχέσεις...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Με το καλό κουκλίτσα μου, ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά τώρα:) , άντε να δούμε και τι φύλλο είναι επιτέλους!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να σου ζησει καλη μου! Ειμαι σιγουρη πως ηδη ειστε αγκαλια με το μικρο σου και πως ολα ειναι μια χαρα.

Και παλι τις καλυτερες ευχες μου για ολη σου την οικογενεια:) :) :)

Δημοσίευση

harap sou eyxomai me ena pono an k logika tha exeis to moraki sou stin agkalai ayti ti stigmi..na sou zisei k ola na sas pane kala

perimenoume nea sou k fisika foto:woohoo:

Δημοσίευση

ευχομαι να ειστε καλα και να εχεις αγκαλια το μωρακι σου. Να σου ζήσειιιιιιιιιιιι και με το καλό να επιστρεψετε σπιτι σας με το νεο μέλος

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Αντε με το καλό, θα εχεις γεννήσει τώρα, να το χαιρεσαι το νέο σου μωράκι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.