Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ινοφερτ

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια... Ποιες απο εσάς βοήθησε το ινοφερτ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Γειά σας κορίτσια... Ποιες απο εσάς βοήθησε το ινοφερτ??? 

Κ εγώ θελω να μάθω κορίτσια μου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikhNikh είπε:

Ανάλογος πoια inofert ; 

Τα απλά την σκονουλα... 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Τα απλά την σκονουλα... 

Κοίτα είναι ανάλογος  πρεπει να τα πέρνεις 3 μηνες για να δεις αποτέλεσμα (έτσι μου είπε ο γυναικολόγος μου όταν επερνα την σκόνη) θα σε βοηθήσουν παντός στην ωορρηξία και στον κύκλο οπότε με καλύτερη ωορρηξία πιο πιθανό εγκυμοσηνη έχω ακούσει και στο 1ο μήνα που τα πήραν κατάφεραν εγκυμοσηνη..! Είναι ανάλογος και τον οργανισμό. Και σου εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 20 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Κοίτα είναι ανάλογος  πρεπει να τα πέρνεις 3 μηνες για να δεις αποτέλεσμα (έτσι μου είπε ο γυναικολόγος μου όταν επερνα την σκόνη) θα σε βοηθήσουν παντός στην ωορρηξία και στον κύκλο οπότε με καλύτερη ωορρηξία πιο πιθανό εγκυμοσηνη έχω ακούσει και στο 1ο μήνα που τα πήραν κατάφεραν εγκυμοσηνη..! Είναι ανάλογος και τον οργανισμό. Και σου εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα.

Σε ευχαριστώ πολύ.... Εσύ τα έπαιρνες μια φορά την ημέρα??? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.... Εσύ τα έπαιρνες μια φορά την ημέρα??? 

Εγώ τα επερνα 1 κάθε πρωί αλλά εμένα δεν με βοήθησαν τα συγκεκριμένα οπότε μετά μου έδωσε τα compi 2 την ημέρα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikhNikh είπε:

Εγώ τα επερνα 1 κάθε πρωί αλλά εμένα δεν με βοήθησαν τα συγκεκριμένα οπότε μετά μου έδωσε τα compi 2 την ημέρα 

Κατάλαβα... Εγώ δεν τα έχω πάρει ολόκληρο μήνα για να ξέρω... Αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κατάλαβα... Εγώ δεν τα έχω πάρει ολόκληρο μήνα για να ξέρω... Αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά. 

Σου εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα.. 

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας.. εγω τα παιρνω απο φλεβαρη αρκετους μηνες. αρχικα μονο σκονη πρωι βραδυ. Μετα combi πρωι  σκονη βραδυ και τωρα σκονη πρωι και βραδυ inofert plus. Σαν το combi αλλα πιο ενισχυμενο. Διαφορα ιδιαιτερη δεν εχω δει. Παλι αστατο κυκλο εχω και με glucophage συνδυαστικά. Τωρα τι να πω ρε.παοδια αναλογα τον οργανισμο. 

Δημοσίευση

και εγω τα παιρνω ενα χρονο,δεν εχω δει και πολυ διαφορα.ο γιατρος μου ειπε οτι εχει να κανει με τον καθε οργανισμο του καθε ανθρωπου σε αλλους βοηθαει σε αλλους οχι.

Δημοσίευση

για καλυτερη ποιοτητα ο γιατρος προσφατα μου συστησε μια σκονη το πρωι και το βραδυ 1 plus

Δημοσίευση

Εγώ τα παίρνω 1,5 μήνα τώρα μετά από βιοχημική.... Τα φακελάκια 1 πρωί ένα βράδυ... Μέχρι στιγμής έχει σταθεροποιηθει ο κυκλος μου.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.