Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Λευκά υγρά στα ούρα...

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας.... Δεν είμαι έγκυος... Σήμερα παρατήρησα κάτι άσπρα κομμάτια στα ούρα... Δεν έχω ούτε πόνο, ούτε φαγούρα,  ούτε τσούξιμο.... Επίσης είναι η τελευταία μέρα περιόδου... Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι...? 

Δημοσίευση

Ειχες επαφη χωρις προφυλαξη? Εγω εχω ετσι ασπρα σαν κομματια οταν κανω σεξ με τον αντρα μου κ μετα παω τουαλετα η αν εχω κατι τυπου μυκητα η κολπιτιδα. Α μια φορα το ειχα παθει κ σαν αλλεργια απο μαλακτικο ρουχων. Κανε καμια πλυση με χαμομηλακι προληπτικα μη φορας σερβιετακια σε καθημερινη βαση και μη χρησιμοποιεις σαπουνι η κατι που μπορει να σου χαλασει το ph εκει κατω!!! Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μερεβη είπε:

Ειχες επαφη χωρις προφυλαξη? Εγω εχω ετσι ασπρα σαν κομματια οταν κανω σεξ με τον αντρα μου κ μετα παω τουαλετα η αν εχω κατι τυπου μυκητα η κολπιτιδα. Α μια φορα το ειχα παθει κ σαν αλλεργια απο μαλακτικο ρουχων. Κανε καμια πλυση με χαμομηλακι προληπτικα μη φορας σερβιετακια σε καθημερινη βαση και μη χρησιμοποιεις σαπουνι η κατι που μπορει να σου χαλασει το ph εκει κατω!!! Ελπιζω να βοηθησα

Αν είχα κολπίτιδα η μύκητα δεν θα είχα και άλλα συμπτώματα? Τώρα φοράω σερβιέτα λόγο περιόδου.... Σαπούνι χρησιμοποιώ ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή... Ευχαριστώ Ηλία την απάντηση.... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Αν είχα κολπίτιδα η μύκητα δεν θα είχα και άλλα συμπτώματα? Τώρα φοράω σερβιέτα λόγο περιόδου.... Σαπούνι χρησιμοποιώ ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή... Ευχαριστώ Ηλία την απάντηση.... 

Κανονικα θα ειχες εκτος αν λογω περιοδου δεν εχεις συμπτωματα τι να πω !! Αν δεις οτι επιμενουν πηγαινε στο γιατρο σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.