Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Συσπασεις η οχι;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα.. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.. ειμαι στην 23η εβδομαδα και τις τελευταιες μερες αισθανομαι την κοιλια μου πολυ σφιχτη... κυριως οσο ειμαι ορθια... ειναι σκληρη και την νιωθω οτι τεντωνεται σαν να εκραγει... πραγμα που νιωθω να με δυσκολευει και στην κινηση..πονο δεν νιωθω και ειναι ολη η κοιλια ετσι απο πανω μεχρι κατω... οχι για δευτερολεπτα αλλα συνεχομενα οσο ειμαι ορθια... και απορω τωρα.. αυτο ειναι συσπασεις ή εχει να κανει με το οτι μεγαλωνει η κοιλια και τραβαει;;;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η katerina-90 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα.. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.. ειμαι στην 23η εβδομαδα και τις τελευταιες μερες αισθανομαι την κοιλια μου πολυ σφιχτη... κυριως οσο ειμαι ορθια... ειναι σκληρη και την νιωθω οτι τεντωνεται σαν να εκραγει... πραγμα που νιωθω να με δυσκολευει και στην κινηση..πονο δεν νιωθω και ειναι ολη η κοιλια ετσι απο πανω μεχρι κατω... οχι για δευτερολεπτα αλλα συνεχομενα οσο ειμαι ορθια... και απορω τωρα.. αυτο ειναι συσπασεις ή εχει να κανει με το οτι μεγαλωνει η κοιλια και τραβαει;;;

Γεια σ φίλη μ. 

Μάλλον πρέπει να ενημερώσεις τ γιατρός σ να σε δει..!!

Δημοσίευση

αν σε δει κοπελα μου ο γιατρος σου να εισαι σιγουρη:) 

νομιζω δεν ειναι συσπασεις αλλα επειδη ειναι λεπτο θεμα δεν μπορεις να στηριχτεις σε εμας

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το ειχα πει τις προαλλες στον ενα τον γιατρο μου που εκανα την β επιπεδου και μ ειπε οτι αφου εχω πολυ καλο τραχηλο..τον μετρησαμε και ηταν 4 δεν μας ανησυχει αυτο π νιωθω.. απλα τις τελευταιες μερες ηταν πιο εντονο και πηρα τον αλλο τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα να τα νιωθω αυτα στην εγκυμοσυνη και να ξεκουραζομαι οσο μπορω... αλλα εγω οσο να ναι ως αγχωδης π ειμαι ανησυχω!!!

Δημοσίευση

αφου ειναι ενημερος ο γιατρος πιστευω ολα καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.