Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Έγκυος με predictor early αρνητικο,???

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!! έκανα το predictor early 1 ημέρα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου μου κ έδειξε αρνητικο! Τώρα όμως έχω μια ημέρα καθυστέρηση! Υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος το τεστ? Δεν θέλω να ελπίζω τσάμπα κ φοβάμαι να πάρω δεύτερο τεστ μήπως και απογοητευτώ πάλι! Ποια είναι η γνώμη σας? 

Δημοσίευση

Καλημέρα φίλη μου. Τα τεστ είναι σχετικά πολύ αξιόπιστα. Σχετικά με την καθυστέρηση, να ξέρεις ότι συμβαίνει για διάφορους λόγους και συχνά σε μια γυναίκα χωρίς να συνδέεται απαραίτητα με εγκυμοσύνη. Αν δεις ότι συνεχίζεται, επανέλαβε το τεστ και αν βγει και αυτό αρνητικό καλύτερα να απευθυνθείς στον γυναικολόγο σου για εξετάσεις. Καλά αποτελέσματα

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katriniki είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! έκανα το predictor early 1 ημέρα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου μου κ έδειξε αρνητικο! Τώρα όμως έχω μια ημέρα καθυστέρηση! Υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος το τεστ? Δεν θέλω να ελπίζω τσάμπα κ φοβάμαι να πάρω δεύτερο τεστ μήπως και απογοητευτώ πάλι! Ποια είναι η γνώμη σας? 

Καλημερα εγω θα σελεγα να περιμενεις δυο μερουλες καινα κανεις μια χοριακη π σου δινει σιγουρο αποτελεσμα...εγω εκανα ενα τεστ 2 μερες πριν την περιοδο βγηκε θετικο κανω αλλο ενα την επομενη και ηταν αρνητικο οποτε δεν ηξερα τι να πιστεψω εκανα τη χοριακη και σιγουρευτικα!!!!!

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, ως προς την χοριακή.

Προσωπικά εχω δει να βγάζει το τεστ θετικό και την ίδια ημέρα η χοριακή να βγαίνει αρνητική, (και φυσικά δεν υπήρχε εγκυμοσύνη) οπότε δεν τα πολυεμπιστεύομαι τα σπιτικά τεστ.

 

Δημοσίευση

Καλησπερα, προσωπικα το πρεντικτορ ερλι μου ειχε δειξει 7 μερες πριν την περιοδο θετικοτατο οποτε με την δικη μου εμπειρια θα επρεπε να σου εχει δειξει ομως επειδη η ορμονη δεν ανεβαινει παντα με τον ιδιο ρυθμο κανε απλα μια χοριακη να ξεμπερδευεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.