Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θα βρουμε το φυλο του μωρου; ελατε να γελασουμε!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η xara1 είπε:

εγω ειμαι 9w 4d. με περνας μιαμιση βδομαδουλα ?

Με το καλό! ❤️ Οταν μάθεις πες μου τελικά αν το βρηκα 

• Απαντήσεις 541
  • Εμφανίσεις 131.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Και ναι περιμένω κοριτσάκι!!!!

• γεια σουυυυ!! εσενα αγχωμενη μου γωγω σου βγαινει...κοριτσακι!! (χιουμοριστικο ποστ ξαναλεω, αν δε βγει σωστο να πας να κυνηγησεις τη γειτονισσα χαχα) με το καλο ο,τι και να΄ναι, μονο γερο!!

• Κοριτσια συμφωνω πως ειναι τελειο κ πως φτιαχνεις φιλιες...  Εγω γνωριστηκα εδω μ μια κοπέλα... Κ τλκ βρεθηκαμε απο κοντα στο ιασω αφου γεννησαμε μ μια μερα διαφορά  τ κοριτσια μας...! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η @eirini@ είπε:

@Μελούλα!! Θέλω και εγώ!!! χαχα

ΤΕΠ 8/5/18 

Σύλληψη 19/5/18

η συλληψη ηταν στα γενεθλια μου χαχα

λοιπον........ αγορακι!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μελούλα είπε:

η συλληψη ηταν στα γενεθλια μου χαχα

λοιπον........ αγορακι!!

χαχα thanks! Χαρά που θα κάνει ο άντρας μου!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η @eirini@ είπε:

χαχα thanks! Χαρά που θα κάνει ο άντρας μου!?

χαχα φανταζομαι..ε μακαρι να επεσα μεσα τοτε.. οταν μαθεις πες μου αν το βρηκα!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

και γω αγορι αισθανομαι οτι εχεις!

Αλήθεια;?Λίγες μέρες έμειναν και θα μάθουμε!!???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η katerina-90 είπε:

Και εγω θελωωωω!!!! Τεπ 16/3 και συλληψη μαλλον 4/4!!!!

Κοριτσάκι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Μελούλα είπε:

Κοριτσάκι!! 

Σε ευχαριστω πολυυυ!!! Κ ο γιατρος μαλλον κοριτσι μας ειπε αλλα με επιφυλαξη γτ ακομα δεν φαινεται με σιγουρια!!!! Θα σ πω οταν μαθω σιγουρα!!!Να μας πεις το κολπο!!! ??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 12 λεπτά, ο/η katerina-90 είπε:

Σε ευχαριστω πολυυυ!!! Κ ο γιατρος μαλλον κοριτσι μας ειπε αλλα με επιφυλαξη γτ ακομα δεν φαινεται με σιγουρια!!!! Θα σ πω οταν μαθω σιγουρα!!!Να μας πεις το κολπο!!! ??

Ωραία!! Με το καλο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μελούλα είπε:

Ωραία!! Με το καλο!! 

Σε ευχαριστω πολυ!! Και σε σενα κοριτσι μου ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσακια!! Κι εγώ θελωωωωω  ΤΕΡ  15/04 και πιθανή σύλληψη 27 η 28/04

Δημοσίευση

Με εχεις τρελάνει γιατι τα χεις βρει ολα! Φοβερο. Εγω δεν ειμαι εγκυος. Μια παλίνδρομη μονο εχω βιώσει, λες να μαθω απο σενα τι ηταν? χιιχιιχ. Ε, ρε γαμωτο να μην ειμαι να σου πω στοιχεια να μου τα βρεις. φοβερη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Irene_D είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια!! Κι εγώ θελωωωωω  ΤΕΡ  15/04 και πιθανή σύλληψη 27 η 28/04

Αγοράκι!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kat-Cat είπε:

Με εχεις τρελάνει γιατι τα χεις βρει ολα! Φοβερο. Εγω δεν ειμαι εγκυος. Μια παλίνδρομη μονο εχω βιώσει, λες να μαθω απο σενα τι ηταν? χιιχιιχ. Ε, ρε γαμωτο να μην ειμαι να σου πω στοιχεια να μου τα βρεις. φοβερη

Δώσε μου ημερομηνίες και θα σου βρω ο,τι θες εσυ ? .. Και εύχομαι ολόψυχα σύντομα να με ρωτήσεις για εγκυμοσύνη!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μελούλα είπε:

Δώσε μου ημερομηνίες και θα σου βρω ο,τι θες εσυ ? .. Και εύχομαι ολόψυχα σύντομα να με ρωτήσεις για εγκυμοσύνη!! ?

η μονη ημερομηνια που εχω ηταν η τοτε με 29/1 ΤΕΡ και 10-11/2 συλληψη, το χα μεγαλη περιεργεια αν και ειναι λιγο κριπυ να συζηταμε τετοια. Λειτουργεις και με αλλες ημερομηνιες για το μελλον? :P αχαχαχαχαχ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

η μονη ημερομηνια που εχω ηταν η τοτε με 29/1 ΤΕΡ και 10-11/2 συλληψη, το χα μεγαλη περιεργεια αν και ειναι λιγο κριπυ να συζηταμε τετοια. Λειτουργεις και με αλλες ημερομηνιες για το μελλον? :P αχαχαχαχαχ

Ισχύει οτι ειναι λίγο κριπυ χαχα.. Αλλα δε σας χαλαω χατήρι!! Αυτου του ετους, 2018;

Το ψαχνω και για αλλα πράγματα, μη νομίζεις.. Ο,τι ανακαλύπτω θα το λεω εδώ ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Μελούλα είπε:

Ισχύει οτι ειναι λίγο κριπυ χαχα.. Αλλα δε σας χαλαω χατήρι!! Αυτου του ετους, 2018;

Το ψαχνω και για αλλα πράγματα, μη νομίζεις.. Ο,τι ανακαλύπτω θα το λεω εδώ ?

αχαχαχαχα, ναι αυτου του ετους. Ενταξει το χω ξεπερασει το γεγονος οποτε θελω να παιξω και εγω σα μικρο παιδι μας σας, αλλα δεν εχω να πω κατι αλλο. Ελπιζω να μην μπει κανεις να δει τι κουβεντα ανοιξαμε. αχαχαχα. Ρομπα! Αν ανακαλυψεις και για το μελλον τι θα κανουμε να μας πεις να σου δωσουμε στοιχεια. χοχοχο. Παντως ειδα τα βρηκες ολα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

αχαχαχαχα, ναι αυτου του ετους. Ενταξει το χω ξεπερασει το γεγονος οποτε θελω να παιξω και εγω σα μικρο παιδι μας σας, αλλα δεν εχω να πω κατι αλλο. Ελπιζω να μην μπει κανεις να δει τι κουβεντα ανοιξαμε. αχαχαχα. Ρομπα! Αν ανακαλυψεις και για το μελλον τι θα κανουμε να μας πεις να σου δωσουμε στοιχεια. χοχοχο. Παντως ειδα τα βρηκες ολα!

Το δουλεύω χαχαχα 

Χαίρομαι που το έχεις ξεπεράσει. Λοιπόν, βγαίνει κοριτσάκι.. 

Περιμένω στην επόμενη εγκυμοσύνη σου, να είναι και τυχερή να σου βρω τι θα είναι!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Μελούλα είπε:

Το δουλεύω χαχαχα 

Χαίρομαι που το έχεις ξεπεράσει. Λοιπόν, βγαίνει κοριτσάκι.. 

Περιμένω στην επόμενη εγκυμοσύνη σου, να είναι και τυχερή να σου βρω τι θα είναι!! 

ναιιιι μακαρι και θα ναι και λιγοτερο κριπυ :P Μου ρχεται να σβησω τα μηνυματα παραπανω να μη γινω ρομπα ξεκουμπωτη με τη βλακεια μου, αλλα δε βαριεσαι. χιχιχι. Αντε να ρθουν και αλλες κοπελες εδω να δουμε το ποσοστο επιτυχιας σου!!! Η νεα μανταμ Ζαιρα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοίτα, το σκέφτηκα κι εγω οτι μπορεί κάποια να πει "α τι λες εκεί, κι εσυ ρε Μελουλα, ξερω γω, πας καλα;" αλλα εσυ το βιωσες αυτο, εσυ ξέρεις τι ένιωσες /νιώθεις και μεσα σου μπορεί να ήθελες να μάθεις έτσι για το ιστορικό σου.. Δε θα σε κρίνει κανείς γι'αυτο. 

Και βαζω στοίχημα ότι μια μέρα θα λες στα παιδιά σου, ότι ειχαν και μια αδερφούλα που δε γεννήθηκε.. έτσι της δίνεις μια νοερη ταυτότητα.. 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2018 at 11:41 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

το παρον ποστ ειναι ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ και μονο!!

λοιπον, μου ειπε πριν μια γειτονισσα ενα κολπο για το φεγγαρι και το φυλο του μωρου..να πω οτι δεν τα πιστευω; ε εχω μπει τοσο πολυ στο τρυπακι οτυ φυλου που θα ακουγα και να μου λεγανε να χορεψω γυμνη στην πανσεληνο!! ???

λοιπον ακουω ημερομηνια τελευταιας περιοδου και ημερομηνια της τυχερης επαφης που πιαστηκε το μπεμπε και παμε να δουμε αν ισχυει!!

εμενα βγηκε και στο πρωτο παιδι σωστο, τωρα που το τσεκαρα και σε αυτο θα μαθω σε 2-3 εβδομαδες, αν επαληθευτει..

λοιποοοοοοον θελω και εγω!!! Το ξερουμε εμεις το φυλο αλλα να δουμε αν θα πεσει μεσα η μεθοδος παλι!! 24/12 τελευταια περιοδος 9/1 η τυχερη επαφη που λες! Για πες για πες!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Μελούλα είπε:

Αγοράκι!! 

Καλημέρα , έτσι πιστεύω κι εγώ.. μάλλον έτσι νοιώθω! Ίσως να είναι και κουταμάρα αυτό που λέω.. ο χρόνος θα δείξει.. με το καλό να κρατήσουμε τα μωρά μας!! Ό,τι φύλλο και να είναι .. 
Σ'ευχαριστώ @Μελούλα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

Κορίτσι μου!!!!!! Με έχουν πιάσει οι κλειστές μου κι έχω χαθεί.. δεν ξέρω γιατί.. ίσως φταίει και λίγο το άγχος που θέλω να πάνε όλα καλά και μετά να το συζητάω.. πάντως σας διαβάζω και στο fb και πεθαίνω με τις συζητήσεις σας.. Άσε που δε σας προλαβαίνω.. είμαι πελαγωμένη με τη δουλειά , με το σπίτι.. θέλω να βρω πάλι τους ρυθμούς μου.. ούτε στο super δεν πάω πια μόνη και μου έχει στοιχίσει :P 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Irene_D είπε:

Κορίτσι μου!!!!!! Με έχουν πιάσει οι κλειστές μου κι έχω χαθεί.. δεν ξέρω γιατί.. ίσως φταίει και λίγο το άγχος που θέλω να πάνε όλα καλά και μετά να το συζητάω.. πάντως σας διαβάζω και στο fb και πεθαίνω με τις συζητήσεις σας.. Άσε που δε σας προλαβαίνω.. είμαι πελαγωμένη με τη δουλειά , με το σπίτι.. θέλω να βρω πάλι τους ρυθμούς μου.. ούτε στο super δεν πάω πια μόνη και μου έχει στοιχίσει :P 

λογικο το αγχος και ο φοβος κλπ. Αμυνα ειναι η εσωστρεφεια σε πολλους ανθρωπους. Μπορει και μενα να με πιασει ετσι να μη θελω να πολυσυζηταω οταν και αν ξαναρθει. ΟΤαν θα γινει και η αυχενικη θα χαλαρωσεις πιστευω πααααρα πολυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.