Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια μου θα ήθελα να ρωτήσω το φιλικό οξυ πρέπει να το περνουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης? διάβασα διάφορα στο ίντερνετ οτι το υπερβολικό φιλικο οξύ στον οργανισμό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μωρό. ρώτησα και τον γιατρό μου και μου είπε θα το περνω μέχρι το τέλος. ανχοθηκα θελω τη γνώμη σας ???

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Γνώμη μου είναι να ακούς τον γιατρό σου γνωρίζει σίγουρα περισσότερα .. εκτός εάν δεν τον εμπιστεύεσαι.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι τον εμπιστεύομαι πολύ οταν χρειάζομαι κατι ειναι παντα εκει και μου εξηγεί και πανω από ολα με ήρεμη αλλά παρόλα αυτα ρωτησα κιαλλο γιατρό ???μου ειπε τα ίδια οτι πρέπει να το περνω ως το τέλος. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η M@mmy είπε:

καλησπέρα κορίτσια μου θα ήθελα να ρωτήσω το φιλικό οξυ πρέπει να το περνουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης? διάβασα διάφορα στο ίντερνετ οτι το υπερβολικό φιλικο οξύ στον οργανισμό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μωρό. ρώτησα και τον γιατρό μου και μου είπε θα το περνω μέχρι το τέλος. ανχοθηκα θελω τη γνώμη σας ???

Και εγώ είμαι της άποψης να ακους τον γιατρό σου γιατί στο ίντερνετ πολλά θα δεις..Εγώ προσωπικά προσπαθώ να το περιορίσω και ρωτάω μόνο τον γιατρό για οτι απορία έχω..κ έχω πολλές?

Δημοσίευση

Νομίζω ότι 1-2 βδομάδες πριν να γεννήσεις μπορεί να στα κόψει όλα τα συμπληρώματα αλλά αυτό εξαρτάται από την κατάσταση της κάθε εγκύου. Και όπως έχουμε ξαναπεί κάνα δυο τρισεκατομμύρια φορές, δεν πιστεύουμε ότι διαβάζουμε στο ίντερνετ αλλά ακούμε τον γιατρό μας!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εννοείται πως πάντα ακούω το γιατρό απλά διαβάζω και επιερεαζομαι γιαυτο δεν ξαναμπαίνω να δω τέτοια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.