Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πλησιάζει ο Τοκετός και έχω αααγχος

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η tatouska είπε:

Ανυπομονούμε να μας πεις πως όλα πήγαν καλά!!!! Γέννησες την Τρίτη? (Τετάρτη 9/5 είχα γεννέθλια... τα καλύτερα παιδιά είναι τα Ταυράκια!!). Όταν βρεις λίγο χρόνο θέλουμε όλες να μάθουμε πως πήγε!!

@tatouska ήθελα στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη συμβουλη που εδωσες στην κοπελα να σε ρωτησω μηπως εισαι ταυρος και τελικα επεσα μεσα. Νομίζω πως είμαστε πολυ προσγειωμενα ζωδια και κοιταμε ποτε θα κανουμε τι και να ειμαστε σιγουροι για αυτο! Δυστυχώς βέβαια επειδη πιστευουμε πολυ σε αυτό μας κανει να φαινομαστε ισχυρογνωμονες οταν προτεινουμε και σε αλλους να κανουν το ιδιο. Κοίτα να δεις που θα πιστέψω στα ζώδια!χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η beauty bunny είπε:

@tatouska ήθελα στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη συμβουλη που εδωσες στην κοπελα να σε ρωτησω μηπως εισαι ταυρος και τελικα επεσα μεσα. Νομίζω πως είμαστε πολυ προσγειωμενα ζωδια και κοιταμε ποτε θα κανουμε τι και να ειμαστε σιγουροι για αυτο! Δυστυχώς βέβαια επειδη πιστευουμε πολυ σε αυτό μας κανει να φαινομαστε ισχυρογνωμονες οταν προτεινουμε και σε αλλους να κανουν το ιδιο. Κοίτα να δεις που θα πιστέψω στα ζώδια!χαχα

Και συ Ταυράκι ε? Ελα πες.. δεν είμαστε εμείς τα καλύτερα παιδιά??? χαχαχαχα

Δημοσίευση

@@Λευτέρης Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να σας ζήσει!!!!! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας, μας καθυσηχάζεις! Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!

Δημοσίευση

@@Λευτέρης Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να σας ζήσει!!!!! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας, μας καθυσηχάζεις! Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!

Δημοσίευση

Έτσι, γιατί τις ευχές πρέπει να τις ανεβάζουμε δυο φορές!! χαχα φιλιά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.