Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πόσες μέρες μετά την ωορρηξία έρχεται περίοδος?

Featured Replies

Δημοσίευση

Ανοίγω νεο θέμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.ήξερα και μου το ειχε επιβεβαιώσει και ο γυναικολόγος μου πως πάντα περίοδος έρχεται 14 μέρες μετα την ωορρηξία. Τον προηγούμενο μήνα είχα ωορρηξία την 16η μέρα και αδιαθετησα 12 μερες μετά στις 27 μέρες. Χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οποτε η γόνιμη ηταν σίγουρα τότε.Είναι πρόβλημα αυτό? Μπορεί να σημαίνει κακής ποιότητας ωορρηξία? 

Δημοσίευση

Κ εγώ που έχω αρχίσει και το ψάχνω πιο πολύ τώρα....όλοι συμφωνούν ότι η περίοδος έρχεται 14 ημέρες μετά την ωορρηξία όσες μέρες κ αν διαρκεί ο κύκλος μιας γυναικείς η φάση πριν την ωορρηξία μπορεί να κρατήσει αρκετά, αλλά σίγουρα η περιόδος θα έρθει 14 ημέρες μετά την ωορρηξία! Είσαι σίγουρη ότι είχες σωστά το τεστ ή το έκανες όπως έπρεπε;Μήπως θυμάσαι λάθος μέρα;

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν ειναι σιγουρο οτι ερχεται 14 μερες μετα. Αυτο ισχυει μονο για σταθερο κυκλο 28 ημερων. Μπορει να ερχεται κ σε 12-16 μερες μετα. Αυτες οι αποκλισεις ειναι φυσιολογικες. 

Δημοσίευση

12 με 16 μέρες κορίτσια.. Επιβεβαιώνω κ εγώ γιατί το έχω παρακολουθήσει 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια ναι ισχύει ότι δεν είναι ακριβώς στις 14 μέρες πάντα, οπότε Ολγα μην αγχωνεσαι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.τα τεστ τα κανω σωστα και επιβεβαιωνω και τα συμπτωματα με το σωμα μου.οι ημερομηνιες που σημειωνω ειναι επισης σωστες εχω 3 εφαρμογες που τα καταγραφω χαχαχα!

Δημοσίευση

12-16 μέρες μετά την ωορρηξία και δεν έχει να κάνει με το πόσες μέρες κύκλο έχεις. Η ημέρα ωορρηξίας δεν είναι σταθερή, γι αυτό και σε σταθερούς κύκλους μιλάμε για γόνιμες ημέρες για να πιάσουμε αυτές τις αποκλίσεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.