Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση

@OLY10 χαχαχα μετά από τόσο κούνημα Εχθές πάει έχασα το μυαλό μου.. χαχαχα. Εγώ δεν έχω κάτι νέο σε αυτό το θέμα εδώ παρέα με την περίοδο εσυ;

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

καλα ειμαι νικη μου εσυ; κουνηθηκατε χθες;;; ελπιζω να μην επαναληφθει τιποτα τετοιο...

Δημοσίευση

@babybaby 3 φορές κοιμηθήκαμε εμείς εδώ άστο κοιμήθηκα αγκαλιά με το κινητό και το power bnk.. άσε που με τον παραμικρό ήχο τρομάζω.. χαχαχα καταταλα καλά.

Δημοσίευση

Κορίτσια περιμένω την ωορηξια μου!!! Μονο αυτο με ταρακουνάει τωρα!!! Χαχαχα! 

Δημοσίευση

@NikhNikh να σου πω την μαύρη αλήθεια μου θα βάλω τα δυνατα μου αλλα φοβαμαι άλλη μια απογοήτευση.  Ευτυχώς που τα λέμε και παιρνω δύναμη! 

Δημοσίευση

@Xoris κοπέλα μου δεν χρειάζεται να απογοήτευσε αν δεν έρθει την επόμενη φορά δεν το βάζουμε κάτω.. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατές.. 

Δημοσίευση

Κι εγώ τα ίδια σήμερα μου ήρθε....Εμείς εδώ δεν τον ακούσαμε καθόλου το σεισμό.......

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Xoris είπε:

Κορίτσια περιμένω την ωορηξια μου!!! Μονο αυτο με ταρακουνάει τωρα!!! Χαχαχα! 

Καλο!!!ΧαχαχαχαΚι εγω!!Εχει να πεσει ταρακουνημα!?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Athena D. είπε:

Καλο!!!Κι εγω!!

Άντε με το καλό!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η OLY10 είπε:

Άντε με το καλό!

Χαχαχαχα! !!!?☺?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η OLY10 είπε:

Κι εγώ τα ίδια σήμερα μου ήρθε....Εμείς εδώ δεν τον ακούσαμε καθόλου το σεισμό.......

Εγώ από το Σάββατο περιμένω να περάσουν η ημέρες άσε που πάω διακοπές και θα την έχω παρέα μου 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! Προσωπικά ήμουν έξω με φίλους και δεν κατάλαβα τίποτα αν και σε τέτοια είμαι ψύχραιμη. 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Προσωπικά ήμουν έξω με φίλους και δεν κατάλαβα τίποτα αν και σε τέτοια είμαι ψύχραιμη. 

Πώς τα καταφέρνεις; εμείς τον φοβόμαστε τόσο πολύ που δεν έχουμε ψύχραιμια με τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Πώς τα καταφέρνεις; εμείς τον φοβόμαστε τόσο πολύ που δεν έχουμε ψύχραιμια με τίποτα 

Χαχαχαχαχα δεν ξέρω......απλά δεν φοβάμαι....το '99 που έγινε ο μεγάλος ήμουν γυμναστήριο όλοι ούρλιαζαν, εγώ κι άλλη μια κοπέλα γελούσαμε από αμηχανία.....είναι από τα πράγματα που δεν με κάνουν να χάσω την ψυχραιμία μου.?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@zoi.ko  μπράβο καλά εγώ το 99 δεν τον θυμάμαι ειμουν πολύ πολύ μικρή.. 

Δεν θα σχολιάσω τα της ηλικίας ?? εκεί χάνω την ψυχραιμία μου!?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Δεν θα σχολιάσω τα της ηλικίας ?? εκεί χάνω την ψυχραιμία μου!?

Όχι όχι.. χαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γειά σας κορίτσια! Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ πρώτη φορά κατάλαβα σεισμό κ εχτές χτυπούσε η καρδιά ♥ μου σαν τρελή! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.