Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα περαστικά..δεν ξέρω να σας πω για τα τεστ ωορρηξίας..!

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βρε κορίτσια όταν κανω ένα όνομα παράθεση γιατί δεν σβήνει μέτα? 

Δημοσίευση

@Scooby! δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή σε κάτι που έχεις γράψει ήδη και έχεις πατήσει απάντηση. Μόνο να κάνεις επεξεργασία και να σβήσεις το όνομα και να γράψεις κάτι άλλο.

Δημοσίευση

Μπήκε δυναμικά ο μήνας....άρχισαν τα προεόρτια της περιόδου...καφέ υγρά και κράμπες...και μάλιστα 8 μέρες νωρίτερα,δεν ήθελε να με αγχώσει αυτό τον μήνα!!!Θα πιω να το γιορτάσω!!!χαχαχχα

Δημοσίευση

@Νινα85 βλέπω καλά μας μπήκε ο μήνας εγώ κανονικά από αύριο περιμένω αλλά δεν το βλέπω να έρθει νωρίς ξανά..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 βλέπω καλά μας μπήκε ο μήνας εγώ κανονικά από αύριο περιμένω αλλά δεν το βλέπω να έρθει νωρίς ξανά..!

Ποτέ δεν ξέρεις...καλύτερα να έρθει μωρό κ όχι η περίοδος!!!Άκου 8 μέρες νωρίτερα....πρώτη φορά,σαν να μου λέει προσπάθησέ το όσο θες,εγώ εδώ κάθε φορά θα βρίσκω τρόπο να σου σπάω τα νεύρα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια! 

@Νινα85 αδιαθετησες? H από τα συμπτώματα το λες? 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! @Νινα85 τόσο νωρίτερα; σου έχει ξανασυμβεί; Εννοώ - άσε τα υπόλοιπα - το να δεις καφέ όμως... καλημέρα @Scooby!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@babybaby Τόσο νωρίς δεν έχει έρθει ποτέ....βασικά ούτε τώρα ήρθε τελικά....έτσι νόμιζα χθες ,αλλά δεν ήρθε τελικά!!!Λέτε να έγινε εμφύτευση χθες;;;Ταιριάζουν οι μέρες και έτσι εξηγείται γιατί έβγαιναν αρνητικά τα τεστ ωορρηξίας...έγινε 3 μέρες πριν τα παραλάβω!!!

Δημοσίευση

@Scooby! καλά πάει όταν κάνω κακίες κινήσεις με πονάει η όταν κουνάω τον αντίχειρα με πιάνει οπότε πλήρη ακινησία μόνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα ποναγε πολύ.. 

@Νινα85 δα φανεί μακάρι κορίτσι μου.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Scooby! καλά πάει όταν κάνω κακίες κινήσεις με πονάει η όταν κουνάω τον αντίχειρα με πιάνει οπότε πλήρη ακινησία μόνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα ποναγε πολύ.. 

@Νινα85 δα φανεί μακάρι κορίτσι μου.. 

Είναι δύσκολος ο πόνος της τενοντίτιδας....παίρνεις κανένα χάπι;;Εμένα πάντως όταν με είχε πιάσει η τενοντίτιδα μου είχε δώσει για ένα μήνα Mesulid και ευτυχώς δεν πονούσα....

Δημοσίευση

@Νινα85 Ναι μου έχει δώσει αντιφλεγμονώδη μέχρι Παρασκευή που θα ξανά μιλήσω μαζί του αν συνεχίσει μου είπε θα το κινητοποιήσουμε με γύψο μακάρι να μην χρειαστεί.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 Ναι μου έχει δώσει αντιφλεγμονώδη μέχρι Παρασκευή που θα ξανά μιλήσω μαζί του αν συνεχίσει μου είπε θα το κινητοποιήσουμε με γύψο μακάρι να μην χρειαστεί.. 

Μην το κουράζεις καθόλου και θα περάσει,μακάρι να μην φτάσεις στο σημείο του γύψου!!!

Δημοσίευση

@Νινα85 αυτό κάνω αλλά είναι το δεξί και με το αριστερό δεν είναι εύκολο για τίποτα χαχα άχρηστο χέρι είναι το αριστερό μου.. χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 αυτό κάνω αλλά είναι το δεξί και με το αριστερό δεν είναι εύκολο για τίποτα χαχα άχρηστο χέρι είναι το αριστερό μου.. χαχα

Στο δεξί εεεε;;;ώρα να εκπαιδεύσεις το αριστερό...κάνε το σιγά σιγά,καλύτερα να το εκπαιδεύσεις τώρα ούτως ώστε να βοηθάει γενικότερα το δεξί ακόμα και όταν περάσει η τενοντίτιδα,για να μην σε πιάσει ξανά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 σωστή αλλά σε μερικά δεν βολεύει όπως στη φωτογραφική.. τι να κάνω υπομονή.. Εσύ πως είσαι ;

Εγώ είχα πάθει τενοντίτιδα στο αριστερο και τότε ήταν που ανακάλυψα ότι ασυναίσθητα ΄τις περισσότερες δουλειές τις έκανα με το αριστερό,ενώ έγραφα με το δεξί και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση....το συζήτησα τότε  με την μητέρα μου και μου είπε ότι όταν ξεκίνησα το σχολείο έγραφα με το αριστερό και μου το "έκοψε" ο παππούς μου γιατί θεωρούσε ότι ήταν κακό!!!

Μια χαρά,δεν έχω άλλο αίμα ευτυχώς...άντε να δούμε!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 μακάρι να ήταν αυτό που είπες εμφύτευση.

Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Η αλήθεια είναι ότι αναπτερώθηκε το ηθικό μου αυτό τον μήνα επειδή έσπασε κσι η κύστη και νομίζω ότι αυτό με βοηθάει στο θέμα γονιμότητας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Νινα85 Αντε κορίτσι μου μπράβο! Κάποια πρέπει να κάνει την αρχή χάχα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.