Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ 

Μπράβο βρε κορίτσι, μου έφτιαξες τη διάθεση γιατί δεν είμαι στα καλά μου σήμερα! 
Καλά είμαι, σε λιγάκι θα πάρω τον γιατρούλη τηλέφωνάκι να κλείσουμε ραντεβουδάκι (πόσο τα σιχαίνομαι τα υποκοριστικά  πόσο) !! 
Από χθες έχω μπει στην 6 εβδομάδα, δεν έχω ούτε ζαλάδες, ούτε αναγούλες. Καμιά καούρα που και που, πονάκια στην κοιλιά, πρησμένο στήθος, και μια τρέλα στο μυαλό, μια γελάω μια κλαίω...
Άντε να δω το σποράκι μου να αρχίσω να σας φυσάω μπεμπεδόσκονη! 

Καλά το θαύμα έγινε μπροστά στα μάτια μου και δεν το πίστευα! Μέχρι να πλύνω χέρια, όπως είχα ακουμπήσει το τεστ στον καθρέφτη του μπάνιου, άρχισε να κοκκινίζει! Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε 5 δεύτερα, τι 5 λεπτά! 
Άντε και στα δικά σας <3

Αχ τι ωραιο αυτο που εγινε τοσο γρηγορα το αποτελεσμα!!! Εγώ πιστευω δε θα το κοιτάζω αν ερθει η ωρα, θα κανω δηθεν μου ταχα οτι κανω καποια δουλεια για κανα 5 λεπτο και θα παω μετα. :P Ειδες που λεγαμε με τα συμπτωματα? Και εισαι και μετα την καθυστερηση!!! Σκεψου πριν δηλαδη....Από όσο θυμαμαι δεν ειχες καν συμπτωματα πριν την καθυστερηση. Λογικο ειναι να χεις σκαμπανεβασματα διαθεσης, Ορμονες ειναι αυτες. Εγω τις μερες της περιοδου θελω να δειρω ανθρωπο πολλες φορες, φαντασου τι θα κανω σε αυτην την ευαισθητη περιοδο :P Αντε να κλεισεις το ραντεβουδακι σου!

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kat-Cat είπε:

Αχ τι ωραιο αυτο που εγινε τοσο γρηγορα το αποτελεσμα!!! Εγώ πιστευω δε θα το κοιτάζω αν ερθει η ωρα, θα κανω δηθεν μου ταχα οτι κανω καποια δουλεια για κανα 5 λεπτο και θα παω μετα. :P Ειδες που λεγαμε με τα συμπτωματα? Και εισαι και μετα την καθυστερηση!!! Σκεψου πριν δηλαδη....Από όσο θυμαμαι δεν ειχες καν συμπτωματα πριν την καθυστερηση. Λογικο ειναι να χεις σκαμπανεβασματα διαθεσης, Ορμονες ειναι αυτες. Εγω τις μερες της περιοδου θελω να δειρω ανθρωπο πολλες φορες, φαντασου τι θα κανω σε αυτην την ευαισθητη περιοδο :P Αντε να κλεισεις το ραντεβουδακι σου!

Και εγώ αυτό έκανα άλλες φορές, το άφηνα και γύριζα σε 5 λεπτά! Αυτό όμως ήταν το τυχερό μου.
Την Παρασκευή το μεσημέρι πάμε να το δούμε, γιούπι! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. τι κάνετε.; δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα αν έχετε πάει αλλού αν έχετε ευχάριστα που το ελπίζω...!! Εγώ δεν έχω ευχάριστα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. τι κάνετε.; δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα αν έχετε πάει αλλού αν έχετε ευχάριστα που το ελπίζω...!! Εγώ δεν έχω ευχάριστα.. 

καλωστην!! Ελπίζω να ηρέμησαν λίγο τα πράγματα!! Εχουμε κατι ευχαριστα εδω μεσα αυτες τις μερες απο καποια κοριτσια, αν μπεις να διαβασεις. Τα υπολοιπα όπως τα ηξερες. χιχιιχχι

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

καλωστην!! Ελπίζω να ηρέμησαν λίγο τα πράγματα!! Εχουμε κατι ευχαριστα εδω μεσα αυτες τις μερες απο καποια κοριτσια, αν μπεις να διαβασεις. Τα υπολοιπα όπως τα ηξερες. χιχιιχχι

Που μα διαβάσω.; δεν έχω προλάβει καθόλου έχω ηρεμήσει αλλά τρέχω με εξετάσεις διαφορές άλλες αχ λέω για παιδί ειμουν αλλού κατέληξα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

Που μα διαβάσω.; δεν έχω προλάβει καθόλου έχω ηρεμήσει αλλά τρέχω με εξετάσεις διαφορές άλλες αχ λέω για παιδί ειμουν αλλού κατέληξα 

στο γενικου περιεχομενου νομιζω τα λεμε!!! Κανε τις εξετασουλες σου και ολα καλα θα πανε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

στο γενικου περιεχομενου νομιζω τα λεμε!!! Κανε τις εξετασουλες σου και ολα καλα θα πανε!!!

Α ωραία θα ψάξω.. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάτσω να διαβάσω από εκεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΟ,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ:)

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Α ωραία θα ψάξω.. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάτσω να διαβάσω από εκεί. 

καλως ηρθες @NikhNikh!! πολυ χαιρομαι που μπηκες. ελα κ στο γενικου που λεμε βλακιουλες. ελπιζω ολα να πανε καλα κ να μην ειναι κατι σοβαρο.

Δημοσίευση

@OLY10 @Dim83 καλός σας βρήκα.. ωραία θα έρθω αλλά που να διαβάσω τόσες σελίδες βρε κορίτσια ποτέ προλάβατε και γράψατε τόσα..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@OLY10 @Dim83 καλός σας βρήκα.. ωραία θα έρθω αλλά που να διαβάσω τόσες σελίδες βρε κορίτσια ποτέ προλάβατε και γράψατε τόσα..

χαχα

καλα μην τρελαθεις

δεν λεμε κ τπτ σημαντικο

απο μαγειρικη κ ταξιδια μεχρι θεματα αγχους κ οτι αλλο θες

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

χαχα

καλα μην τρελαθεις

δεν λεμε κ τπτ σημαντικο

απο μαγειρικη κ ταξιδια μεχρι θεματα αγχους κ οτι αλλο θες

Ααα ωραία..!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Καλώς τη @NikhNikh!!! Χαιρόμαστε που σε ξαναβλέπουμε εδώ!!! Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα.. τι κάνεις; πως πας;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Καλώς τη @NikhNikh!!! Χαιρόμαστε που σε ξαναβλέπουμε εδώ!!! Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα! Πώς είσαι κοριτσάκι?

Δημοσίευση

Καλά είμαι κοριτσάκια μ!  Χθες έκανα την αυχενική μου ευτυχώς όλα καλά!  Μάλλον έχω κοριτσάκι!  Σας εύχομαι πολύ σύντομα να μας λέτε τα ίδια! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Καλά είμαι κοριτσάκια μ!  Χθες έκανα την αυχενική μου ευτυχώς όλα καλά!  Μάλλον έχω κοριτσάκι!  Σας εύχομαι πολύ σύντομα να μας λέτε τα ίδια! 

Α! Είσαι μαζί με τη @Mariloux! Κι αυτή χτες! Μπράβο κοριτσάκι!

Δημοσίευση

@OLY10 με την @babybaby είμαστε απο την αρχή μαζί, χοριακες μαζί, υπερήχους μαζί, αυχενική μαζί!! Λες να γεννήσουμε και μαζί; ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariloux είπε:

@OLY10 με την @babybaby είμαστε απο την αρχή μαζί, χοριακες μαζί, υπερήχους μαζί, αυχενική μαζί!! Λες να γεννήσουμε και μαζί; ??

Μακάρι τέλεια θα ναι,  που είπαμε ότι γέννας? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Μακάρι τέλεια θα ναι,  που είπαμε ότι γέννας? 

Πρώτα ο Θεός για το Μητέρα με βλέπω, με αυτό συνεργάζεται ο γιατρός μου!! Εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Κοριτσάκιαα μου τι κάνετε? 

Καλημέρα @Scooby! Καλά είμαι, εσύ;; Τελείωσες με τις εξετάσεις σου; Είναι όλα καλά;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@misofeggaro έχασα τον προηγούμενο μήνα δεν πρόλαβα να τις γράψω οπότε τις έγραψα για αυτόν τον μήνα τις υπόλοιπες! Κατά τα άλλα τα ίδια στον αγώνα! 

Δημοσίευση

Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι! Το 2018 να είναι μια χρονιά γεμάτη γερά μωρά και τέλειες εγκυμοσύνες! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.