Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Υποαλλεργικό γάλα

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τις μελλοντικές μανούλες! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον μικρό μου εδώ και 2 μήνες, παρουσίασε έντονη ερυθρότητα στα μάγουλα που 2-3 φορές ήταν πολύ έντονη και έκανε ξεφλούδισμα στα μάγουλά του. Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι έκζεμα και μας έδωσε κορτιζονούχα κρέμα για 1 βδομάδα. Παράλληλα μας είπε να του δίνουμε υποαλλεργικό γάλα και έτσι από το novalac το απλό μεταπηδήσαμε στο novalac HA. Ενώ με το novalac το παιδί έπινε 180 ml, μόλις ξεκινήσαμε το HA πέσαμε στα 120 - 130 ml. Παρατήρησα ότι αυτό το γάλα σβόλιαζε όσο και να το κουνούσες. Επειδή η ερυθρότητα άρχισε να επανέρχεται στα μάγουλά του, θέλω να του δώσω πάλι υποαλλεργικό γάλα αλλά όχι το novalac. Έχει κάποια άλλη μανούλα αντίστοιχο περιστατικό?? Ποιο γάλα δίνετε όσες δίνετε υποαλλεργικά στα μωρά σας???

Δημοσίευση

Καλημέρα. Η μικρή μου από τον 4ο μήνα έως και το χρόνο είχε αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεϊνη και της έδινα το frisolac AC μέχρι τον 9ο και στη συνέχεια το frisolac HA. Κανένα από τα δύο δεν σβόλιαζε. 

Επίσης ένας τρόπος για ομαλή μετάβαση είναι τις πρώτες φορές να βάζεις μισες μισες μεζούρες, για να μην αλλάζει πολύ η γεύση.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@ditaki  ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και εγώ είμαι μεταξύ του Frisolac και του NAN και θέλω γνώμες από μανούλες!

Δημοσίευση

Το ΝΑΝ δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω και κάποια μαμά που να το έδινε. Ελπίζω να απαντήσει κάποια κοπέλα να σου πει την εμπειρία της. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.