Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλέ δεν μας κούρασες!!!Οτι θες να μας ρωτάς!!Γνώμη μου να έχει αποχή από καφέ 1-2 ώρες και μετά φαγητού.Εγώ έτσι το έπινα!!

Δημοσίευση

Εγω το παιρνω οποιαδήποτε ωρα της ημερας το θυμηθώ... εγω παιρνω και ινοφερτ που βοηθαει στη ποιοτητα των ωαριων! 

Μαριλιακι εσυ σε τι φαση βρισκεσαι??

Δημοσίευση

Περιμένω περίοδο Δευτέρα και συνεχίζουν δεκατάκια πρωί και όλη μέρα!!Να δούμε αν παραμείνουν και την Δευτέρα όμως χαχαχα!!Στήθος δεν έχει πρηστεί ούτε για περίοδο.Για γέλια είμαι!!!Εσύ πως είσαι?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Περιμένω περίοδο Δευτέρα και συνεχίζουν δεκατάκια πρωί και όλη μέρα!!Να δούμε αν παραμείνουν και την Δευτέρα όμως χαχαχα!!Στήθος δεν έχει πρηστεί ούτε για περίοδο.Για γέλια είμαι!!!Εσύ πως είσαι?

εύχομαι να μη σου έρθει και να εισαι εγκυουλα! Εγω σε αυτο το κυκλο προσπαθησα με σερπαφαρ και πρεγνυλ....(καθαρα ενισχυτικος ο ρολος τους, δεν εχω θεμα με την ωορρηξια).. προχτες το πρωί εκανα την ενεση και τώρα.....πιάσαμε δουλειά, καταλαβαινεις! 

Αχ...

Δημοσίευση

Με το καλόοοο!!Μακάρι α μας βοηθήσει η Αγιά Ειρήνη η Χρυσοβάλαντώ.Γοαρτάζει σήμερα η χάρη της!!Και γω σκεφτόμου πριν τον Σεπτέμβρη έχω να κάω Παπ!!Θα πω στον doctor θέλει δεν θέλει να μου μου δώσει inofert μπας και στρώσει λίγο ο κύκλος!!Εχώ μια διαίσθηση ότι σύντομα θα μείνεις εγκυούλα.Δεν ξέρω γιατί!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Με το καλόοοο!!Μακάρι α μας βοηθήσει η Αγιά Ειρήνη η Χρυσοβάλαντώ.Γοαρτάζει σήμερα η χάρη της!!Και γω σκεφτόμου πριν τον Σεπτέμβρη έχω να κάω Παπ!!Θα πω στον doctor θέλει δεν θέλει να μου μου δώσει inofert μπας και στρώσει λίγο ο κύκλος!!Εχώ μια διαίσθηση ότι σύντομα θα μείνεις εγκυούλα.Δεν ξέρω γιατί!!

Μακαρι κοριτσακι μου...μακαρι η διαίσθηση σου να βγει αληθινη! Ο δικός μου ο γιατρος επιμενει οτι κανει καλο το ινοφερτ...

Αληθεια γιορταζει σημερα?? Δε το ξερα...και σκέψου πως χτες μετα απο τοσους μήνες φορεσα ξανα τη ζώνη της...............

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Μακαρι κοριτσακι μου...μακαρι η διαίσθηση σου να βγει αληθινη! Ο δικός μου ο γιατρος επιμενει οτι κανει καλο το ινοφερτ...

Αληθεια γιορταζει σημερα?? Δε το ξερα...και σκέψου πως χτες μετα απο τοσους μήνες φορεσα ξανα τη ζώνη της...............

Eίδες και χωρίς να ξέρεις!!Εχώ και γω τη ζωνίτσα αλλά είχα εντύπωση την φοράμε στην εγκυμοσύνη!! Του είχα πει να το ξεκινήσω μετά την παλίνδρομη και μου είπε όχι!!Είναι σίγουρος ότι θα μείνω σύντομα τρομάρα του χαχαχαχ!!

Δημοσίευση

Και εμενα μου ειπα οτι την φορανε οταν μεινεις εγκυος αλλα διαβαζα αλλου οτι τη βάζουν σε ολη τη προσπαθεια απλα τη βγαζουν στη περίοδο και στις επαφες...εν τελει την εβγαλα με τα τη παλινδρομη και απλα χτες ένιωσα την αναγκη να τη ξανα βαλω... Γενικά περασα μια φαση που κλονιστηκε λιγο η πιστη μου για να ειμαι ειλικρινης και ηθελα λιγο χρόνο.... 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Και εμενα μου ειπα οτι την φορανε οταν μεινεις εγκυος αλλα διαβαζα αλλου οτι τη βάζουν σε ολη τη προσπαθεια απλα τη βγαζουν στη περίοδο και στις επαφες...εν τελει την εβγαλα με τα τη παλινδρομη και απλα χτες ένιωσα την αναγκη να τη ξανα βαλω... Γενικά περασα μια φαση που κλονιστηκε λιγο η πιστη μου για να ειμαι ειλικρινης και ηθελα λιγο χρόνο.... 

Λογικό μου φαίνεται.Σημασία έχει ότι ένιωσες πάλι την ανάγκη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εάν εισαστε και Αθήνα να πάτε και στο Μοναστηρι της!  Θα νιώσετε μια ηρεμία Κ να προσευχηθητε κιόλας!  Εγώ την άλλη εβδομάδα έχω άδεια Κ σκέφτομαι να πάω! Εύχομαι να είναι ο τυχερός σας μήνας :)

Δημοσίευση

Μακάρι γλυκιά μου να ναι ο τυχερός μας!!Το μοναστήρι στη Λυκόβρυση γιορτάζει 10/8.Και παραμονή μαζεύεται πολύ κόσμος!!Εχείς ξαναπάει?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχω πάει πολλές φορές! Μικρή με τη γιαγιά είχα μείνει κιόλας μια βδομάδα!  Κ τη νηστεία με το μήλο!  Τι γνωρίζετε?  Η γιαγιά μου Μ την είπε! 

Δημοσίευση

Ναι την πρώτη φορά πριν μείνω έγκυος ειχα φάει το μηλαράκι 3 μήνες πριν!!Και τώρα το φάγαμε και νηστέψαμε μαζί με τον άντρα μου!!Και γω κάποια στιγμή θέλω να ξαναπάω!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είναι πολύ κοντά μου ούτε 20 λεπτά! Αθήνα μένεις? Και εγώ θα τα πάρω όταν πάω! 

Δημοσίευση

Οχι δεν μένω Αθήνα!!Ωραία είσαι κοντά!!Να πάρεις τα μηλαράκια,τη ζωνίτσα και λαδάκι αν δεν έχεις ήδη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αν θέλεις ότιδιποτε μπορώ να σ στείλω!  Ήθελα να σε ρωτήσω σ είναι εύκολο να μ πεις την διαδικασία με τη νηστεία ποτέ νηστεύω βασικά Κ ποτέ έρχομαι σε επαφή? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marillia είπε:

Ναι την πρώτη φορά πριν μείνω έγκυος ειχα φάει το μηλαράκι 3 μήνες πριν!!Και τώρα το φάγαμε και νηστέψαμε μαζί με τον άντρα μου!!Και γω κάποια στιγμή θέλω να ξαναπάω!!

Και εγω οταν το εφαγα με τον αντρα μου δυο μηνες μετα εμεινα εγκυος. Εβαλα και τη ζωνουλα αλλα δυστυχώς τα πραγματα δε πήγαν καλα.... τωρα ξανα πηρα το μηλαρακι αλλα θα φαω μονο εγω αυτη τη φορα... 

Δημοσίευση

Καλά θα κάνεις!!!Η πίστη μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.Μας ηρεμεί!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Τι να σου πω δε ξέρω...πέρασα μια φάση που αμφισβητησα... ελεγα εφαγα το μηλαρακι μου, φορεσα τη ζωνη μου, πίστεψα, προσευχήθηκα κτλ αλλά..............μετα απο 3 μηνες αρχιζω κ βρίσκω ξανα τη πιστη μου και ελπίζω....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Έτσι ακριβώς!  Θα προσπαθήσω να πάω την Κυριακή.. Κ θα σας ανάψω από ένα κεράκι μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μάθουμε κάτι καλό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.