Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΑΩ?

Featured Replies

Δημοσίευση

KORITSIA APO TIS 8:45 NIOTHW PONAKIA STHN KILIA ALLA EPIDI HMOUNA MESA STON YPNO DEN MPORESA NA XRONOMETRISW .MIA WRA TORA ERXONTE KAI FEUGOUN SISPASEIS KAI PONAKIA ....LETE NA ARXIZEI H DIADIKASIA H OXI ?DEN KSERW TI NA SKEUTW DEN EINAI POLU DYNATA KAI EXW NIOSEI KAI TON MPEMPH NA KOUNIETE LIGO .KATATALA OUTE ROZ OUTE BLENES.

Δημοσίευση

Αφροδίτη μου

σίγουρα δεν ήθελες να σου απαντήσω εγώ γιατί δεν έχω ιδέα... Ο γιατρός σου όμως σίγουρα θα ξέρει να σε καθοδηγήσει!!!

Αν ξεκινάει σιγά σιγά, σου εύχομαι να απολαύσεις όλες τις μαγικές στιγμές που θα ακολουθήσουν...

Να είστε υγιείς και πανευτυχείς...

Αχ αχ πολύ συγκινούμαι!!!

Με ένα πόνο και καλή λευτεριά..

Μετά θα μας πεις τα νέα εε;;;

Φιλιά....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

DEN THA PARW AKOMA TON GIATRO NOMIZW OTI EINAI POLU NORIS PREPEI NA EIMAI PIO SIGOURH.EIMAI KAI MONH STO SPITI KAI AN XTIPISW LATHOS SINAGERMO.... PREPEI NA EIMAI PIO SIGOURH PRWTA .EXW XALAROSEI LIGAKI TORA ALLA BLEPOUME.

Δημοσίευση

Αφροδιτη μου, παρακολουθησε τις συσπασεις, αν ειναι τακτες και ποσο... ουτως η αλλως δεν υπαρχει λογος να τρεξεις στο μαιευτηριο!!;) αν ομως συνεχισουν και δυναμωσουν, παρε το γιατρο σου!!

κι εμενα καπως ετσι ξεκινησε ο τοκετος, χωρις αιμα ή κατι αλλο, μονο πονακια... ξεκινησαν δειλα-δειλα κατα τις 11 το βραδυ, στη 1 αρχισαν να δυναμωνουν, στη 1.30 πηρα τη μαια μου και κατοπιν των υποδειξεων της, πηγα στο μαιευτηριο στις 5.30!! καλυτερα να περασεις και το περ/ρο στο σπιτακι σου!!;)

ευχομαι αν ξεκινησε να 'ρχεται το μικρουλι σου... μ'εναν πονο!!!:woohoo: γρηγορα να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!

θα περιμενουμε τα νεα σου!!:kiss:

Δημοσίευση

καλημερα!!!

ξαπλωσε

χαλαρωσε

παρε ενα ρολοι και χρονομέτρα τα πονακια ή τις συσπασεις:)

δεν χρειαζεται αγχος...αν και δεν φαινεσαι για τετοιος χαρακτηρας :P

δεν ειναι αναγκη παντα να δουμε υγρα ή βλεννες...

εμενα σχεδον εβγαινε το μωρο μου και ημουν

πεντακαθαρη ουτε καταλαβαινα τιποτα,

μου εσπασε ο γιατρος τα νερα και σε 5 λεπτα τσουπ...

πεταχτηκε και η μπεμπα μου:)

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τι γίνεται, έχουμε κανένα νέο? Τα πονάκια αν έχουν συχνότητα σημαίνουν τοκετό αργά ή γρήγορα, εγώ έχω πονάκια σχεδόν σε καθημερινή βάση αλλά ξεκινούν κάθε 10 λεπτά και μετά όσο πάει ο χρόνος που μεσολαβεί αυξάνεται, είναι ψευτόπονοι δηλαδή...:angry:

Εύχομαι να έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή!:silly: :silly:

Δημοσίευση

EXAΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?? ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΝΑ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Aφροδίτη μου καλημέρα και απο μένα!Ηθελα να σου απαντήσω και χτές αλλα δεν άνοιγε με τίποτα το θέμα σου..ειχε κολλήσει πάλι η σελίδα μάλλον..Αν και έχω αργίσει κατα μια μέρα..η γνώμη μου ειναι οτι αν οι συσπάσεις και οι πόνοι αντι να ηρεμήσουν γίνονται εντονότεροι καλο θα ήταν να ξεκινήσεις σιγα σιγα για το νοσοκομείο..Δεν χρεάζεται να έχεις ροζ και βλέννες,σε μερικές γυναίκες δεν εμφανίζονται..Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Αφροδιτακι μου με το καλο κοριτσι μου!!Με ενα πονο !!Ευχομαι το νινακι σου να ειναι γερο και εσυ να εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα!!Περιμενουμε με αγωνια νεα σου!!Φιλακια πολλα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

exthes eixai kolisei kai apantisa se alo thema sxedon sxetiko oti den egine tipota.eixa apla gia 1.5 wres ponakia ana 5 me 10 lepta kai sispaseis.malon plisiazw pros to terma mera me thn mera.signomh an sas anastatosa ...pou na dite emena anastatosh!!!

Δημοσίευση

ante me to kalo na krathseis ena gero mwraki....ax panagia moy pws fovamai kai egw th stigmh poy tha ksekinisei h boubou mou to taxidi tis pros th zwi....

perimenoyme neotera...

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΦΙΛΩ.

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου! Να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς! ΤΕΛΕΙΑ!

Θα περιμένουμε νέα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.