Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

Θελω την βοηθεία σας για ενα θεματακι που μου προέκυψε.Είμαι στην 15 ημέρα του κύκλου και προσπαθώ να κάνω μωράκι.Πρίν από περίπου 2 ώρες πήγα στην τουαλέτα και στο χαρτί είδα μια σταγόνα αιματάκι.Από εκέινη τη στιγμή έχω παεί πάλιτουαλέτα αλλά δεν ξαναείδα αίμα. Μπορεί να είναι κάτι αυτό; Παρακαλώ γραψτε τις εμπειρίες σας θετικές ή αρνητικές

Δημοσίευση

Γεια σου didima!

Έχω ακούσει πως καμιά φορά τις μέρες της ωορρηξίας μπορεί να δεις ελάχιστο αίμα. Μπορεί να'ναι αυτό. Αλλά για να'σαι σίγουρη, πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες, με το καλό να'χεις θετικά αποτελέσματα! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ..ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ..ΟΥΦ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

Ta koritsia exoun dikio...

Stis "gonimes" meres

exoume ligo aimataki

(kapoies fores)

kai oi giatroi to vriskoun fysiologiko!!!

Kane ena til ston giatro sou omws

kai min anysixeis!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ξέχασα να σαςπώ ότι εχω κύκλο 26 ημερών άρα και γόνιμες περίπου στην 12η ημέρα

Δημοσίευση

Διδυμα,μην αγχωνεσαι!Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα νομιζω δεν ειναι ανησυχητικο.Εχω ακουσει πως στις ημερες τις ωορρηξιας,ειναι δυνατον να συμβει χωρις να ειναι απολυτο ή ανηζυχητικο!Φιλακια πολλα και καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

διδυμα εγω ετσι καταλαβα οτι ειμαι εγκυος ξαφνικα ειδα λιγο αιμα εβαλα σερβιετα γιατι νομιζα οτι ηταν περιοδο αλλα τιποτα μετα εκανα τεστ και ηταν θετικο ευχομαι και σε σενα ετσι να ειναι κανε ενα τεστ δεν εχεις να χασεις τιποτα................

Δημοσίευση

σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει κατά την εμφύτευση αλλά από προσωπική εμπειρία σου λέω να περιμένεις λίγο ακόμη πριν ενθουσιαστείς. το ίδιο μου συνέβη πριν τρεις μήνες και μετά απογοητεύτηκα τρελά όταν αδιαθέτησα.

ελπίζω για σένα να ισχύει η πρώτη περίπτωση άλλά μέχρι τότε υπομονή!

Δημοσίευση

Μάλλον κοριτσάκι μου έχεις ωορηξία .......συνήθως κατα την ωορηξία καμια φορά βλέπουμε και λίγο αιματακι μην ανησυχείς ...μαλλον ειναι η ώρα σου να κάνεις κάτι για να κάνεις παιδάκι .....

Δημοσίευση

Agapi mou...

Elpizw na sou pane ola kala...

Sumfonw me tis alles kopelles,kai mallon einai ki esena i sira sou gia mwraki...:) :) :)

Kala apotelesmata na exeis:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.