Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

365 χοριακη

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Τι σημερα τι αυριο το τωρα?.?που λέει και το τραγούδι!!με το καλο κορίτσι μου!!και μεις στην ανυπομονησία μαζι σου!!!

Καλησπέρα! Έχω όμορφα και αισιόδοξα νέα! Δεν είδαμε στον υπέρηχο σαφή εμβρυικα στοιχεία, είδαμε όμως μια κουκιδα που ο γιατρός λέει ότι κατά 80 % είναι το μωράκι μου! Υπομονή δύο εβδομάδες ακόμα να δούμε πόσο θα έχει μεγαλώσει και να ακούσουμε και παλμό! Ηλικία κύησης 7 εβδομάδες! Ηλικία εμβρύου 5 εβδομάδες! Για αυτό μου είπε ο γιατρός να μην αγχώνομαι καθόλου και ότι είναι πολύ αισιόδοξος !!!! Αυτά !!!

• Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 13.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• αυτο το "βγαλτο" απο το μυαλο σου πραγματικα και γω 2 χρονια τωρα δεν ξερω πως γινεται!!! πως γινεται να βγαλεις απο το μυαλο σου κατι π θες τοσο πολυ? ναι μπορεις να κανεις κατι να μν τρελαινεσαι αλλ

• ΔεσποιναGR
    ΔεσποιναGR

Κοριτσια μου καλησπερα!!! Πηρα απαντηση χοριακης !!!! Ειμαι στις 1634 μοναδες !!!!! Μου ειπε περιπου 4 εβδομαδων.... Και πρεπει λεει την Παρασκευη να ειμαι πανω 3000 !!!!!!!!!! Αγχωθηκα λιγακι, αλλα κ

• ΔεσποιναGR
    ΔεσποιναGR

Βγήκε και η δεύτερη χοριακη μας !!!! 4521 !!!!! Όλα φαίνεται να είναι καλά! Την Τρίτη έχουμε τον πρώτο μας υπέρηχο ! Ευχαριστώ πολύυυυυυ !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΔεσποιναGR είπε:

Καλησπέρα! Έχω όμορφα και αισιόδοξα νέα! Δεν είδαμε στον υπέρηχο σαφή εμβρυικα στοιχεία, είδαμε όμως μια κουκιδα που ο γιατρός λέει ότι κατά 80 % είναι το μωράκι μου! Υπομονή δύο εβδομάδες ακόμα να δούμε πόσο θα έχει μεγαλώσει και να ακούσουμε και παλμό! Ηλικία κύησης 7 εβδομάδες! Ηλικία εμβρύου 5 εβδομάδες! Για αυτό μου είπε ο γιατρός να μην αγχώνομαι καθόλου και ότι είναι πολύ αισιόδοξος !!!! Αυτά !!!

Υπεροχα νεαααααα!!μπραβο κορίτσι μου!!προσπαθησε να μείνεις ήρεμη και να προσεχεις τον εαυτό σου και το μωράκι σας και θα αναμενουμε μαζι σου!!!πως νιώθεις γενικοτερα??

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Υπεροχα νεαααααα!!μπραβο κορίτσι μου!!προσπαθησε να μείνεις ήρεμη και να προσεχεις τον εαυτό σου και το μωράκι σας και θα αναμενουμε μαζι σου!!!πως νιώθεις γενικοτερα??

Ακομα λιγακι αγχωμενη αλλα εξαιρετικα χαρουμενη !!!!!!! Καλημερα !!! Θελω να ακουσω καρδουλα για ν αρχισω να κανω ονειρα....Κακα τα ψεμματα, ειναι ακρως αγχωτικη ολη αυτη η διαδικασια ! Αλλα ενταξει, αφου ειδα τον γιατρο αισιοδοξο, δεν αγχωνομαι περαιτερω και εγω !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.