Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

του κυκλου τα καμωματα

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.νεο ερωτημα,γιατι αλλαζει ο κυκλος μου απο το τοτε που ξεκινησα να εχω ελευθερες επαφες με τον αντρα μου;ποτε δεν ειχα καθυστερηση.επισης αλλαζουν και τα συμπτωματα περιοδου και δευτερον μετα την επαφη ποση ωρα να ξαπλωσω;μηπως να αρχισω τα κατακορυφα.τι φταιει;να περνατε ομορφα.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Το επαθα και εγω αυτο με το κύκλο..απο τότε που ξεκίνησα  ελευθερες επαφές εχω δει καποιες αλλαγές...τι να πω ισως ο οργανισμος παθαινει ενα σοκ γιατι αναγνωρίζει το σπέρμα ως κατι ξένο.....ειχα διαβάσει σε ενα site οτι οι γυναίκες που είχαν πολύ καιρό πριν ελεύθερες επαφες ηταν πιο πιθανό να μεινουν έγκυος επειδή ο οργανισμός έχει συνηθίσει και αποδεκτει το σπερμα...

Επίσης... ασε τα κατακόρυφα γλυκια μου.....απλα μείνε για λιγο ξαπλωμένη οση ωρα δηλαδη θα κανατε μια αγκαλιά.........και εγω στην αρχη ετσι εκανα σκεφτομουν κατακόρυφα και αηδίες μέχρι που επαθα ουρολοιμωξη και ετρεχα στο νοσοκομείο... πλεον μετα την επαφή κανουμε δυο τρεις αγκαλιές και σηκώνομαι να παω τουαλέτα....η ποσότητα που μενει μεσα αρκει για να μείνεις έγκυος....σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

petalouditsa 28 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.:):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.