Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΑΣΣΗ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ γιατί δεν εμφανίζονται οι φατσούλες που επιλέγω??? Μέρες τώρα γίνεται αυτό, κάνω κάτι λάθος??

• Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ γιατί δεν εμφανίζονται οι φατσούλες που επιλέγω??? Μέρες τώρα γίνεται αυτό, κάνω κάτι λάθος??

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

κοριτσακι ευχαριστω βγαινω γιατι δε μπορω αυριο για λιγο θα ξαναμπω

Κάσση μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Γρήγορα γερή και σιδερένια. Ξέρω πως είναι να πονάς και να έχεις και το μωράκι σου να θέλει αγκαλίτσα από τη μαμά του. Εύχομαι να γίνεις γρηγορότερα καλά και να χαρείς πάλι το παιδάκι σου όπως θέλεις.

Μας έλειψες

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Κάσση μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Γρήγορα γερή και σιδερένια. Ξέρω πως είναι να πονάς και να έχεις και το μωράκι σου να θέλει αγκαλίτσα από τη μαμά του. Εύχομαι να γίνεις γρηγορότερα καλά και να χαρείς πάλι το παιδάκι σου όπως θέλεις.

Μας έλειψες

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Μας έλειψες

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Μας έλειψες

Δημοσίευση

gogoula ούτε τις δικές μου τις βλέπω.Λες να μην τις βλέπουμε μόνο εμείς???Εσύ τώρα βλέπεις τις δικές μου???

Δημοσίευση

gogoula ούτε τις δικές μου τις βλέπω.Λες να μην τις βλέπουμε μόνο εμείς???Εσύ τώρα βλέπεις τις δικές μου???

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

οχι Έλενα, δεν τις βλέπω.... δεν ξέρω γιατί.... δεν πειράζει...!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κάσση μου περαστικά κορίτσι μου. Κάτσε και ξεκουράσου τώρα και μην αγχώνεσαι και για μας...:cheer: Εμείς εδώ είμαστε και θα σε περιμένουμε δεν παρεξηγιόμαστε που δεν μας γράφεις :laugh: Ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάς και να γίνεις γρήγορα καλά! Θα τα ξαναπούμε όταν θα είσαι καλύτερα. Φιλάκια.:kiss:

Δημοσίευση

Κάσση μου περαστικά κορίτσι μου. Κάτσε και ξεκουράσου τώρα και μην αγχώνεσαι και για μας...:cheer: Εμείς εδώ είμαστε και θα σε περιμένουμε δεν παρεξηγιόμαστε που δεν μας γράφεις :laugh: Ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάς και να γίνεις γρήγορα καλά! Θα τα ξαναπούμε όταν θα είσαι καλύτερα. Φιλάκια.:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.