Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καινουρια στην παρεα

Featured Replies

Δημοσίευση

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες.Ειμαι νεα μανουλα εχω ενα αγορακι 3 μηνων και κουκλακι απ'οτι καταλαβατε εχουμε ξετρελαθει ολοι. Διαβαζω το site απο οταν ημουν εγκυος και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και ετσι αποφασισα να γραφτω και εγω και να σασ γνωρισω καλητερα με εχετε ενημερωσει και βοηθησει για πολλα πραγματα που δεν ηξερα σασ ευχαριστω.

Δημοσίευση

Marsoti

kalws irthes...!

Na sou zisei to mwraki sou

kai na einai panta gero

kai me tyxi ! ! !

Egw eimai eggyos ston 2o' mina...

Kali xronia...........!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και αγάπη!

..Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Ελπίζω να τα λέμε συχνά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια και με το καλο τα καινουρια πιτσιρικια

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑRSOTI

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 6ΕΤΩΝ ΚΑΙ 22ΜΗΝΩΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. BYE

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ:laugh:

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ:)

Δημοσίευση

ειδες τη ωραια που ειναι εδω και μετα ρε κοριτσια καποιοι λενε οτι οι γυναικες δεν μπορουν να συνενοηθουν ,μεταξυ τους , εγω πραγματικα πρωτη φορα βλεπω τοσο μγαλη παρεα. να μα σται ολες καλα και να ερχονταοι καθε μερα και αλλες στην παρεςα μας

Δημοσίευση

Marsoti καλως ηλθες !!!

Να σου ζησει ο μπεμπης σου !!!

Ειμαι η Λινα και σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για το 2009!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.. ΝΑ ΣΟΥ

ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ

:P :P Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.. ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

dev178pr___.png

Δημοσίευση

KALH XRONIA !!!!!!!:laugh: :laugh:

NA SOU ZHSEIO GIOKAS SOU!!:cheer:

XERO AKRIVOS POS NOIOTHEIS EXO MIA MPEMPA 3 MHNON...:silly: :lol: :woohoo:

Δημοσίευση

MARSOTI καλως ηρθες στην υπεροχη αυτη παρεα!!Με λενε Κωνσταντινα.Καλη χρονια!!!Αν και βλεπω οτι η καινουργια χρονια σε βρηκε αγκαλια με το νινι οποτε τι πιο υπεροχο!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και το μωρακι σου και την οικογενεια σου!Καθε ευτυχια!!Υγεια-Αγαπη και να γινεται ακομα πιο πολλοι :)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MARSOTI KAI ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσίευση

marsoti, καλώς ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου! Είμαι η Άννα , μόλις 4 εβδομάδων έγκυος και πολύ ευτυχισμένη! Θα τα λέμε από εδώ και πέρα!!

Δημοσίευση

καλη χρονια κοπέλα μου!!να σου ζήσει το μικρούλι σου και καλοσώρισες στην παρέα μας!

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες.

Ειμαι καινουρια στο site.

Εχω μια κορουλα που ειναι 2 ετων.Σας βρηκα σημερα τυχαια,και μου προκαλεσατε το ενδιαφερων.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 9 ΜΗΝΩΝB)

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσια,καλώς ήρθατε,να σας ζησουν τα μωρακια σας.Εγω εχω ενα αγοράκι 5 μηνών!

Δημοσίευση

kalws mas irthes marswti...kai gw kapws etsi kollisa me to mammy...apo tous prwtous mines egkimosinis..kai na twra den mporw na ksekollisw

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!Μολις εγινα μελος και ειμαι απο την Θεσσαλονικη.

Εχω τεσσερα παιδια,ειμαι πολυτεκνη!!!!!!!

Χαμος καταλαβαινετε!!!Το μικροτερο ειναι ενος ετους και το μεγαλυτερο

δεκαεξι!!!!

Αυτον τον καιρο επισκευαζω και το σπιτι!!!Ειμαι κατακουρασμενη αλλα και χαρουμενη γιατι φτιαχνω τα δωματια των παιδιων και τα βλεπω ενθουσιασμενα!!!

Να χαιρεστε τα παιδια σας και οσες ειναι στην προσπαθεια γρηγορα να γινουν μαννουλες!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.