Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εμβρυομεταφορα

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια

Έκανα δεύτερη εξωσωματική κ ωοληψια την  Πέμπτη, σήμερα σηκώθηκα με αφόρητο πόνο στη μέση κ κοιλιά τούμπανο.

Από ότι κατάλαβα μιλώντας με το γιατρό είναι από τα. φάρμακα έχει συμβεί σε κάποια από σας αυτό?

Δημοσίευση

Γεια σου!!κ εγω εκανα την 2η σπερματεχυνση την Παρασκευη!!αντε σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!!!!?⚘???⚘????????⚘

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλή επιτυχία και σε σένα

Στο εύχομαι ολόψυχα να πετυχει γιατί αυτη η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή ευτυχώς για σενα:):)

Δημοσίευση
στις On 5 June 2016 at 1:17 ΜΜ, ο/η Feggaraki είπε:

Καλή επιτυχία και σε σένα

Στο εύχομαι ολόψυχα να πετυχει γιατί αυτη η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή ευτυχώς για σενα:):)

Εκανες ολη τη διαδικασια της εξωσωματικης απο την αρχη; ποσα ωαρια γονιμοποιηθηκαν στην πρωτη; λενε οτι συνηθως τα βαζουν στην καταψυξη κ τα χρησιμοποιουν κ πιο μετα αν δεν πετυχει η πρωτη εμβρυομεταφορα. Μπηκα κ γω στη διαδικασια τωρα κ ο Θεος Βοηθος. Αντε μακαρι να σου πετυχε αυτη τη φορα.. Δευτερη φορα ειναι,σιγουρα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια

Aυριο θα κάνω την πρώτη χοριακη για να δω αν είμαι έγκυος και με έχει πιάσει απίστευτο άγχος, νομίζω ότι μερα με την μέρα η διαθεση μου αλλάζει αρνητικά.

Oταν ξεκινήσα την δεύτερη εξωσωματική πέταγα από την εβδομάδα που έμεινα ξάπλα μετά την εμβρυομεταφορα ξεκίνησαν οι έντονες αλλαγές στην διαθεση, έχει συμβεί σε κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια

Aυριο θα κάνω την πρώτη χοριακη για να δω αν είμαι έγκυος και με έχει πιάσει απίστευτο άγχος, νομίζω ότι μερα με την μέρα η διαθεση μου αλλάζει αρνητικά.

Oταν ξεκινήσα την δεύτερη εξωσωματική πέταγα από την εβδομάδα που έμεινα ξάπλα μετά την εμβρυομεταφορα ξεκίνησαν οι έντονες αλλαγές στην διαθεση, έχει συμβεί σε κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο;

Δημοσίευση

Καλημέρα!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!για ποιο λόγο έμεινες ξάπλα? Σου το είπα ο γιατρός ή αντιμετωπιζεις κάποιο άλλο πρόβλημα??εγώ είχαν πόνους μετά την ωοληψια,πριν την εμβρυομεταφορα...η διάθεση πολύ πιθανόν να αλλάζει λόγω ορμονών  ή αν τα σκέφτεσαι όλα συνέχεια...Πρέπει να κάνεις κάτι να απασχολεις το μυαλό σου μέχρι τη χοριακη!!!!να σκέφτεσαι θετικά και προσπάθησε να διώξεις το άγχος....Καλή επιτυχία εύχομαι!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!για ποιο λόγο έμεινες ξάπλα? Σου το είπα ο γιατρός ή αντιμετωπιζεις κάποιο άλλο πρόβλημα??εγώ είχαν πόνους μετά την ωοληψια,πριν την εμβρυομεταφορα...η διάθεση πολύ πιθανόν να αλλάζει λόγω ορμονών  ή αν τα σκέφτεσαι όλα συνέχεια...Πρέπει να κάνεις κάτι να απασχολεις το μυαλό σου μέχρι τη χοριακη!!!!να σκέφτεσαι θετικά και προσπάθησε να διώξεις το άγχος....Καλή επιτυχία εύχομαι!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ EMBRYO ART

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.