Που λες... Τώρα πάλι έχει πυρετό 3 μέρες, ευτυχώς τα τεστ βγήκαν καθαρά... Αλλά πάλι δεν κοιμάται, είναι μέσα στα νεύρα και την γκρίνια, θέλει μόνο αγκαλιά, έχει κι έναν άθλιο βήχα, μυξες φουλ, κι αναρωτιέμαι αν δεν τα παίρνω καλά τα τεστ... Βέβαια πιο μέσα ο στυλεος δεν έμπαινε, έκανε και σαν ψάρι αυτός, δεν ξέρω. 🤷 Τέλος πάντων, το προσπερνω, αυτά τα είναι τα προβλήματα υγείας του, τι να πω...
Είναι η μάνα μου φορέας ενός γονιδίου που δημιουργεί αρρυθμίες στην καρδιά. Ο αδερφός μου "νοσει", τέλος πάντων πρέπει να προσέχει γενικά, δεν πρέπει να κάνει πολύ έντονο αθλητισμό, το ηλεκτροκαρδιογράφημα του έχει περίεργους παλμούς, έχει πίεση, διάφορα τέτοια. Εγώ, επειδή όταν τρεχανε αυτοί για εξετασεις ήμουν στην Κρήτη, δεν έχω κάνει γονιδιακό έλεγχο (και μου φαίνεται και λίγο μη επείγον να ξέρω αν είμαι φορέας 😅). Πάμε στο Χωρέμειο κι εμείς (κάτι εξωφρενικό έχει πληρώσει ο αδερφός μου εκεί) μου είπαν ε μωρέ, αφού οι εξετάσεις σου είναι οκ κι αφού έχεις κάνει παιδιά, δεν χρειάζεται να ξέρεις για σένα. Η νόσος είναι κάτι που εμφανίζεται σε μεγάλη ηλικία κι αν θέλεις κάνε μια εξέταση στα αγόρια σου στην εφηβεία, σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν έντονο αθλητισμό κτλ. Δηλαδή, η γιατρός εκεί δεν αγχώθηκε, και είπε να αφήσω τον γονιδιακό έλεγχο για αργότερα 🤷
Γενικά, για κάποιο λόγο πιο πολύ με αγχωνει να προσέχω τη διατροφή τους, επειδή ο πατέρας του άντρα μου έχει διαβήτη, παρά αυτό 🤷
Από
_piripiri_, · Δημοσίευση