Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

36 βδομαδων και λίγο αίμα

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα......πήγα σήμερα στο γιατρό όλα μια χαρά κάναμε και την τελευταία κολπική εξέταση......αλλά τώρα το απόγευμα όπως πήγα στη τουαλέτα είχα λίγο αίμα στο χαρτί κ αγχώθηκα......όπως είπα είμαι 36 κ 3 μέρες.....

Δημοσίευση

Πηγαιβε κατευθειαν στ γιατρο...μια φιλη μ π το επαθε αυτο πηγε κατευθειαν στ γιατρο κ γεννησε...δν ειναι να παιζεις..παρε επειγοντος  τηλ τν γιατρο σ!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τον πήρα τηλ και μου είπε να το παρακολουθήσω....ξαναπήγα τουαλέτα κ δεν είχα άλλο.....υπέθεσα ότι μπορεί να είναι από την εξέταση την κολπική αλλά στο τηλ που τον ρώτησα μου λέει δε φτάσαμε στο τράχηλο....αγχώθηκα......τι να πω....

Δημοσίευση

Να το παρακολουθεις κουκλα μου....το καλο ειναι οτι κ να γινει κατι το μωρο σ θα γεννηθει μια χαρα σ αυτη την εβδομαδα π εισαι.μην ανγχωνεσαι γ τπτ...απλα παρακολουθα το κ μην ανγχωνεσαι.τ πρωτι σ ειναι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το δεύτερο.....έχω ένα αγοράκι τρία χρονων

Δημοσίευση

Να σ ζησει κουκλα μ...κ εγω ειμαι εγκυος 16 εβδομαδων στ πρωτο.νεα μανουλα...?σ ευχομαι να πανε ολα καλα...κ επισης να ειζαι συνεχως σ επαφη με τν γιατρο σ..

Δημοσίευση

επειδη εισαι σε εβδομαδα που θα μπορουσες κ να γεννησεις παρακολουθησε αν εχεις κ πονους περιοδου ! κ φυσικα παιζει ρολο κ το αιμα .. αν ηταν λιγακι οντως ισως ηταν απο την εξεταση! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.