Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Τουλαχιστον θα εχετε μια βοηθεια αφου θα ερθεικι εκεινη καλο αυτο...χαχαχαχ

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα έχω και την μαμακα μου.. όσο περνάει η ώρα πέφτω σιγά σιγά 

Δημοσίευση

Μια χαρα θα πανε ολα νικη μου μη  πεφτεις...προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις...

Δημοσίευση

Μια χαρα θα πανε ολα νικη μου μη  πεφτεις...προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις...

Δημοσίευση

Angela δεν ξερω τι με ξαναεπιασε βρε παιδι μου ξαφνηκα αλλα ειπαμε θετικη σκεψη και ολα θα γινουνε!!!!!!αααα οχι παιδακια χαχαχα εμεις το βραδυ θα μαζευτουμε!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Θα έχω και την μαμακα μου.. όσο περνάει η ώρα πέφτω σιγά σιγά 

Ετσι σαν την μαμακα τιποτα!!!!

Δημοσίευση

Δυστυχως εδω που ειμαι δεν παιζει παιδακι...χαχαχ...και καλα το παιδακι τσικνοπεμπτη χωρις τζατζικακι που λατρευω...?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Δυστυχως εδω που ειμαι δεν παιζει παιδακι...χαχαχ...και καλα το παιδακι τσικνοπεμπτη χωρις τζατζικακι που λατρευω...?

Χαχαχα πωπω φτιαξε μονη σου !!!!!!!!! Μην νομιζεις τα σουβλακια εχουν την τιμητικη τους σημερα!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια κι εγώ αγαπώ το τζατζικι αλλά σήμερα είπα να φάω μια μπριζόλα και 2 παϊδακια. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σαν την μαμά δεν έχει. Κορίτσια μου είπε η πεθερά μου ότι το είχε πάθει και εκείνη αλλά όχι μια φορά 5 φορές 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πολλά στο δεύτερο παιδί της έχασε και την μήτρα της στα 25 χρόνια της άστα η πεθερά μου έχει πάρα πολλά χειρουργεια 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Άστα κορίτσια είμαι βόλτα στην μαρίνα φλισβου δεν θέλω να πάω σπίτι 

Δημοσίευση

Καλα κανεις κοριτσι μια χαρα το αντιμετωπιζεις...

Δημοσίευση

Μαλλον αρχιζεις και πεφτεις ε για να μην θες να πας σπιτι!!!!! Δεν θελουμε τετοια ομως πανω απο ολα η διαθεση η καλη μας διαθεση!!!!!!!!!!!?

Δημοσίευση

Μαλλον αρχιζεις και πεφτεις ε για να μην θες να πας σπιτι!!!!! Δεν θελουμε τετοια ομως πανω απο ολα η διαθεση η καλη μας διαθεση!!!!!!!!!!!?

Δημοσίευση

Τι να πω εγω εχω νευρα με την καινουργια δου λεια γτ ενω τους εχω ενημερωση για το γαμο και οτι θελω απριλη να ειμαι αθηνα και να  αρχισω μαη σημερα εμαθα πως θα παω 15 μαρτιου για το trainning το οποιο τελειωνει στις 8 απριλη...κι εχω αγχωθει λιγο...

Δημοσίευση

Θα τους παρω αυριο τηλ να τους το πω παλι πως μεχρι 3-4απριλη μπορω...πρεπει να δω για αιθουσα,φωτογραφο,να κλεισω το στολισμο,παπουτσι εχω κανει σε ολα ερευνα βεβαια  και μου εδουν μεινει καποιες λεπτομερειες για να τα κλεισω αλλα και παλι...με την ψυχη στο στομα δεν γινεται...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωντος.. η Μαμακουλιτσα τι έγινε με αυτό που μας ειπε;

Δημοσίευση

Να τους παρεις να τους το πεις δεν θα σου βγει εσενα η ψυχη!!!και οταν ερχοντε οι δουλειες ερχονται ολες μαζι !!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.