Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Εγω λεω για γυναικα αν θες να σου στειλω μνμ...

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Polla kanoun gia ta lefta dystyxws. Mamakoulitsa m molis t lysete tha erthei k t nini!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έψαξα να βρω για έναν και διάβασα ότι όταν μείνει εγκυος καποια ζητάει να τον προπλιροσουν ακόμη και για την γενα το είδα και αυτό 

Δημοσίευση

Δεν ξερω κοριτσια μπορει...εγω επειδη λειπω εκτος τωρα μου ειχε τυχει κατι πριν 2 μηνες κι επειδη ελειπε σε διακοπες δεν ηθελα να την ενοχλησω στο κινητο και τη εστειλα στο  fb που ειμαστε φιλες κα ενω διαβασε το μηνυμα δεν μου απαντησε ποτε....σπαστηκα πολυ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Δεν ξερω κοριτσια μπορει...εγω επειδη λειπω εκτος τωρα μου ειχε τυχει κατι πριν 2 μηνες κι επειδη ελειπε σε διακοπες δεν ηθελα να την ενοχλησω στο κινητο και τη εστειλα στο  fb που ειμαστε φιλες κα ενω διαβασε το μηνυμα δεν μου απαντησε ποτε....σπαστηκα πολυ...

Και εμένα έχει γίνει αυτό 

Δημοσίευση

Koritsia egw thelw tgiatro m na borw na t vriskw oti wra thelw. Dld an den apantaei twra otan me t kalo eimaste egkyoules k tyxei kati ti tha ginei? Egw exei tyxei na parw til sto iatreio t na t pw kati apotelesmata k i grammateas t p einai k gynaika t m leei pare ton sto kinito. Lew den peirazei tha parw t apogeyma. K epemene m leei pare ton twra borei na xreiastei na s dwsei kati. K t pira an k itan ola ok.

Δημοσίευση

πολλοι γιατροι δεν δινουν σημασια σε μηνυματα καλυτερα για μενα να παιρνετε τηλςφωνο και να επιμενετε στα τηλεφωνηματα σας..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό μου το έχει πει κι εμένα αυτός που πηγα αλλά εγώ ντρέπομαι να τον ενοχλώ συνέχεια 

Δημοσίευση

Συμφωνω διωνη καταλαβαινω πως κι εκεινη εχουν προσωπικη ζωη αλλα οταν εισαι γιατρο νομιζω πρεπει να βαζεις πρωτα τους ασθενεις..

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα εχεις δικιο απλα εγω δεν εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια και οχι τους γιατρους...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ούτε κι εγώ.. τα νοσοκομεία εμπιστεύομαι. 

Δημοσίευση

Θα σας πω και την ιστορια απλα δεν θελω να αναφερω το ονομα της μπορει καποια εγκυουλα να την εχει γιατρο...αυτην την ειχε βρει η μαμα μου πριν 12 χρονια στο κρατικο για την αδερφη μου μετα εγινε πασιγνωστη...κι εγω και η αδερφες μου εχουμε θρομβοφιλια η αδερφη μου απο αυτη τη γεννα της δημιουργηθηκε θρομβος στο ποδι και απο τοτε παιρνει φαρμακα...αυτο ηταν λαθος της γιατρου απλα δεν την κατηγορησαμε ποτε γτ απ οτι μας ειπε τοτε δεν ειχε γινει ακομα γνωστη η θρομβοφιλια οπως τωρα που ειναξ μια απ τις βασικες εξετασεις....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια για πείτε μου να ξανακάνω ορμονολογικες η οχι; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια για πείτε μου να ξανακάνω ορμονολογικες η οχι; 

Δημοσίευση

Ennoeitai vre koritsia oti den pairneis til gia ta panta. Alla se kati epeigon. T thema einai na ksereis oti tha t vreis! Asxeto Deytera tha kanoume pali spermodiagramma elpizw na min exei epistrepsei t mikrovio....

Δημοσίευση

Nai t mikrovio eixe fygei alla eixame psilo themataki me t sperma. T thema einai pws o giatros mas eipe pws einai ypoulo mikrovio k borei na ksana emfanistei ana pasa stigmi. K meis apofasisame mexri na meinw egkyos kathe enamisi me dyo mines na t epanalamvanoume gia na t prolavoume k na mi xanoume xrono. Gt an emfanistei tha parei pali antiviwsi k den kanei na kanoume eleythera k meta allo poso mexri na epanelthei.

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια,τι κάνετε;

Μαμακουλιτσα μου στεναχωρηθηκα απο τη μια αλλά από την αλλη χαίρομαι για σένα γιατί είμαι σίγουρη οτι μετα απο την αφαίρεση θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να μείνεις έγκυος.????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.