Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όσο μακριά και να είναι λέω χαλάλι εδώ πάω σε έναν οδοντιατρο στο μουζακι τι να κάνω έχω απελπιστη οπότε αν είναι καλός και μου κάνει το κλικ χαλάλι λέω 

Δημοσίευση

Εγω ευτυχως οδοντιατρο εχω στο απο κατω στενο...χαχαχαχα...βαριεμαιιιιιι κοριτσια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Εγω ευτυχως οδοντιατρο εχω στο απο κατω στενο...χαχαχαχα...βαριεμαιιιιιι κοριτσια...

Και εγώ βαριέμαι..!

Δημοσίευση

Γεια σου μαμακουλιτσα....λογικο να σε παιενει απο κατω...αλλα σκεψου το μετα...πως ολα θα πανε καλα και θα κανεις το νινακι που θες τοσο πολυ...

Δημοσίευση

Ετσι ειναι οπως τα λες Αντζελα μου αλλα δεν παυει να ειναι μια καισαρικη για να βγει απο μεσα μου ενα ινομυωμα..Δεν ρωτησα τον γιατρο μου και βλακεια μου βεβαια αν μεινω εγκυος θα γεννησω φυσιολογικα ή οχι..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γειά σου Μαμακουλιτσα. Λογικά φυσιολογικά θα μπορείς να γενισεις 

Δημοσίευση

Γεια σου Νικη μου.Μακαρι γιατι ειναι κριμα μετα απο 2 φυσιολογικες γεννες η τριτη να ειναι καισαρικη.Αν ομως χρειαζεται δεν πειραζει χαλαλι.Μολις διαβασα οτι μετα απο αφαιρεση ινομυωματος η πιθανοτητα συλληψης ειναι 70% ..Αααχχ μακαρι!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α εγώ είχα ακούσει ότι γίνεται και λαμπαροσκοπικα 

Δημοσίευση

Το εχω ακουσει και εγω ο γιατρος μου ομως μου ειπε για καισαρικη γιατι το ινομυωμα ειναι μεσα στη μητρα στην εξοδο της περιοδου..

Δημοσίευση

Οντως την demistress εχουμε πολυ καιρο να την δουμε...μαλλον θα τρεχουν τα κοριτσι....ελπιζω να φανουν συντομα...

Δημοσίευση

Ελπιζω καποιος απ τους 3 να σου κανει το κλικ για να χαλαρωσεις...αμαν βρε κοριτσια οι καλοι γιατροι εχουν γινει σαν το λαχειο πια...

Δημοσίευση

Εγω ειχα μια γυναικα στον πειραια ειναι και αρκετ γνωστη την εχουν και οι αδερφες μου αλλα στραβωσα μαζι της με ενα περστατικο στε που και τις 3 αδερφες μου τιε ξεγεννησε με καισαρικη και λεω εν γινεται κατι παιζει μαλλον θελει να ξεπεταει και την αλλαξα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.