Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια κι απο μενα,....τι κανετε?βρε κοριτσια τωρα που διαβαζα τις συνομιλιες θυμηθηκα πως κι εγω ειχα κανει την πατατα και ειχα ρωτησει τους κουμπαρους του αντρα μου ποτε εμ το ακλο για παιδακι...τη βλακεια που ειχα κανει...τωρα καταλαβα τη χαζομαρα εκανα γτ προσπαθουσαν και πολυ καιρο....νικη μου ειχες δουλιτσες?

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nikh85 είπε:

Καλή ξεκούραση Νίκη!!! Θα πάω κ γω για ύπνο τώρα καλό βράδυ κορίτσια.

Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση...

Δημοσίευση

Γειά σ Αντζελα! εξαρτάται κ ο τροπος π στο λεει ο άλλος. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Γεια σας κοριτσακια κι απο μενα,....τι κανετε?βρε κοριτσια τωρα που διαβαζα τις συνομιλιες θυμηθηκα πως κι εγω ειχα κανει την πατατα και ειχα ρωτησει τους κουμπαρους του αντρα μου ποτε εμ το ακλο για παιδακι...τη βλακεια που ειχα κανει...τωρα καταλαβα τη χαζομαρα εκανα γτ προσπαθουσαν και πολυ καιρο....νικη μου ειχες δουλιτσες?

Ναι. Κορίτσια πάω κι εγώ για ύπνο καληνύχτα σε όλες 

Δημοσίευση

Καληνυχτα νικη!!ελπιζω να μην πειραχτηκαν διωνη μου...αν και δεν νομιζω...επειδη θα τα βαφτισουμε εμεις ηξεραν ποσο το θελαμε κι εμεις μαζι με εκεινουσ...εκαναν διδυμα...

Δημοσίευση

Κοριτσια καληνυχτα σε ολες και καλη ξεκουραση...

Δημοσίευση

Ε Εντάξει τότε! αφου τα καταφερανε κιόλας.  Με τ καλό να κάνετε κ τη βάφτιση να σας φέρει τύχη. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ μόλις γυρισα απο την δουλεια κ μάλλον κρυωσα. ??Αρρωσταινω κάθε δυο τρια χρόνια και παντα σε ακατάλληλο καιρό.αύριο έχουμε live και δεν μπορω να μην δουλεψω.

Δημοσίευση

Κ γω εχει μιση ωρα π γυρισα κ πεφτω για υπνο! Περαστικά κ υπομονή για αυριο. Δύσκολο να είσαι αρρωστη κ να εχεις κ δουλειά. ..

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες.Ειμαι στη 10η μεραωεξωσωματικης και σε τρεις μερουλες θα κανω τη χοριακη !,,,,Μηπως ξερει καμια τα δεκατα τι σημαινουν ;Ειχα 37,5 και 37,2 και ανησυχησα...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια...καλα εκανεσ νικη...γωγω οντως νομιζω εισαι σε πολυ καλο δρομο...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια...καλα εκανεσ νικη...γωγω οντως νομιζω εισαι σε πολυ καλο δρομο...

Δημοσίευση

Παλι κολλαει κοριτσια και μου το ανεβασε 2 φορες...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν πειράζει.. συμβαίνει  κορίτσια ιδα τελευταία την ταινία του παπακαλιατη;

Δημοσίευση
  • Λετε κοριτσια ; Μακαρι ......Μου δωσατε κουραγιο γιατι ψαχνω καποια αλλη αιτια για τα δεκατα (η θερμοκρασια μου ηταν παντα 36,4) αλλα δε βρισκω γιατι ουτε κρυωμενη ειμαι ουτε αλλο συμπτωμα εχω ....Προς το παρον εχω αδεια   και το μυαλο μου ειναι εκει ......:)Εσεις καλα ;
Δημοσίευση

Αληθεια η ταινια ειναι ωραια ; Τρελαινομαι για τον Παπακαλιατη .......

Δημοσίευση

Αμα πας πες μας τις εντυπωσεις σου...Και μονο οι μουσικες που τις επενδυει ...ειναι φοβερες......

Δημοσίευση

Δεν την εχω δει αλλα σιγουρα θα ειναι τελεια περιμενω να τη δω online γτ επεστρεψα ελβετια κοριτσια με πηραν και στη δουλεια...ολα καλα...γωγω μου ομως μην το σκεφτεσαι πολυ προσπαθησε να ασχολεισαι με αλλα πραγματακια...

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η GOGO 1 είπε:
  • στις πριν 1 λεπτό, ο/η GOGO 1 είπε:

:):)Εχεις δικιο ...Σ'ευχαριστω παρα πολυ....Θα προσπαθησω να χαλαρωσω.Χαιρομαι που ειναι τα νεα σου καλα .Εχουμε αναγκη απο καλα νεα....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.