Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τι να σου πω.. σε εμένα ζητάει και τα δυο..για κάντο και απο το πσ.

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Διώνη μου είναι και για το pc.

Αντζελα μου να την χαιρεστε!!

Νίκη μου ή φιλη σου με τόσους που πήγαινε λογικό ηταν κάποια στιγμη να γίνει κάτι τετοιο.. μακάρι να είναι σωστή κ να ειναα το παιδι καλά..

Απο ότι μίλησα δεν μου φαίνεται. Τέλος πάντων παντός είναι άδικο.. εμείς να προσπαθούμε χρόνια και αυτή να της έρθει. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συγγνώμη κορίτσια που βγενουν 3 και 4 φορές τα ίδια απλά κολλάει 

Δημοσίευση

Εγω εχω βαλει το τηλ παντως...δεν το βλεπουν οι αλλοι παντως...

Δημοσίευση

T katevasa k sto tablet. M leei pws prepei na sas vrw apo tis epafes mou sto tilefwno. 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;  Εγώ πήγα παντρεύτηκα και ήρθα. Σας βρήκα ευτυχώς. Πως τα περνάτε;  Αρχίσαμε πάλι τις προσπάθειες είμαι στην τελευταία γονιμη μέρα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Νιώθω όμως εδώ και κάποιες μέρες κάτι πόνους όχι εντονους λέτε να είναι από την ωορυξια; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, να μαι παλι!! Όλο αυτο τον καιρο κανω εξετασεις και θεραπείες... Και όλες χάλια και για όλες θεραπείες και και και..... Μεσα σε αυτές λοιπόν κάναμε και αντίπατρικά αντισώματα με αποτέλεσμα συμβατότητας 12%......που σημαίνει εμβόλιο...... Δεν θελω να το κανω, δεν το εμπιστεύομαι.... Εχω διαβάσει στο Ίντερνετ οτι στην Αμερική απαγορεύτηκε, οτι πολλοί γιατροί δεν το εμπιστεύονται... Πείτε μου μια γνώμη, γιατι θα τρελαθώ......

Δημοσίευση

Kanela mou iremise! oti k na einai xalia an exei therapeia tha to palepseis k me is eimaste edw! Gia to emvolio den kserw alla o giatros s tha kserei. Mia fili m eixe kati patomoio k evaze oro kathe mina.Ta katafere k twra einai 5 minwn egkyos. ola kala tha pane koritsi mou!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σου κανελα.. ο γιατρος σου τι λεει για το εμβολιο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις On Monday, March 28, 2016 at 10:01 ΜΜ, ο/η Kanela είπε:

Κορίτσια μου, να μαι παλι!! Όλο αυτο τον καιρο κανω εξετασεις και θεραπείες... Και όλες χάλια και για όλες θεραπείες και και και..... Μεσα σε αυτές λοιπόν κάναμε και αντίπατρικά αντισώματα με αποτέλεσμα συμβατότητας 12%......που σημαίνει εμβόλιο...... Δεν θελω να το κανω, δεν το εμπιστεύομαι.... Εχω διαβάσει στο Ίντερνετ οτι στην Αμερική απαγορεύτηκε, οτι πολλοί γιατροί δεν το εμπιστεύονται... Πείτε μου μια γνώμη, γιατι θα τρελαθώ......

Γιατί είναι αυτό το εμβόλιο.;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.