Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Να διαβάζεις μια εδώ μια στο μνμ να βγάλεις συμπέρασμα χαχαχαχα 

Αυτό θα κάνω.. χαχαχα

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Κατεβασε το messenger διωνη χωρις να κανεις fb αν δεν θες να μιλαμε εκει...

Δημοσίευση

Κοριτσακιαααα καλημερααα!σημερα εχει τα πρωτα της γενεθλια η ανηψια μου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια...!!! Αγγελικη να την χαίρεστε 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά είμαι σήμερα..!! Βρε κοριτσια με πήρε μια παλιαα φυλή (επίτηδες) και μου είπε σε δύο μήνες γεννάει.. μα αφού είναι ανιπαντρη και έχει πάει με όλους πως στον κορακα έμεινε...; εγω πιγε με τον ξαδελφο της να φανταστεις και τα είχε με έναν 60 χρόνο όταν σταμάτησα να κάνω παρέα. Πριν 6 χρόνια.. 

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχα α ρε νικη αρχισες πρωι πρωι...τι να πω τωρα για την φιλη...παντως αυτοι που δεν θελουν κ πολυ τους ερχεται πιο ευκολα...αυτο βλεπω εγω...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ κορίτσια υπάρχει μεγάλη κακία από παλιές φίλες..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Νίκη μ μη δίνεις σημασία! Ε αφού πήγε με όλους κάποιος ήταν πολύ δυνατός κ έγινε ότι έγινε! Άντζελα να τη χαιρεστε! Άντε κ στα δικά μας!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Kati asxeto to messenger fb einai mono gia kinita?

Ναι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Νίκη μ μη δίνεις σημασία! Ε αφού πήγε με όλους κάποιος ήταν πολύ δυνατός κ έγινε ότι έγινε! Άντζελα να τη χαιρεστε! Άντε κ στα δικά μας!

Δυστυχώς τα παιδιά έρχονται πιο σύντομα σε ανθρώπους που είναι ακατάλληλη για γονείς έχω απορία πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδάκι.. (το λέω γιατί την ξέρω καλά δυστιχως)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...

Διώνη μου είναι και για το pc.

Αντζελα μου να την χαιρεστε!!

Νίκη μου ή φιλη σου με τόσους που πήγαινε λογικό ηταν κάποια στιγμη να γίνει κάτι τετοιο.. μακάρι να είναι σωστή κ να ειναα το παιδι καλά..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Δυστυχώς τα παιδιά έρχονται πιο σύντομα σε ανθρώπους που είναι ακατάλληλη για γονείς έχω απορία πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδάκι.. (το λέω γιατί την ξέρω καλά δυστιχως)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Διώνη μου είναι και για το pc.

Αντζελα μου να την χαιρεστε!!

Νίκη μου ή φιλη σου με τόσους που πήγαινε λογικό ηταν κάποια στιγμη να γίνει κάτι τετοιο.. μακάρι να είναι σωστή κ να ειναα το παιδι καλά..

Απο ότι μίλησα δεν μου φαίνεται. Τέλος πάντων παντός είναι άδικο.. εμείς να προσπαθούμε χρόνια και αυτή να της έρθει. 

Δημοσίευση

Ξέρεις πόσες φορές είπα είναι άδικο? Επίσης άλλες να προσπαθουνε χρόνια κ άλλες να τα πιάνουν με τ κατουρημα π λέει ο λόγος! Ή ξαδέρφη μ δύο φορές είπε θέλω παιδι κ τις 2 με την πρώτη!

Δημοσίευση

Ayto katevasa, bainw syndesi xwris fb k m zitaei arithmo tilefwnou. Sto kinito ayto. Sto pc borw na t katevasw?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.