Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Καληνυχτα λοβ εγω τους εχω απο κατω...ο αντρας μου βαζει ορια αυτη παλι τα ιδια κανουν...καλα η πεθερα μου μου εχει κανει αρκετα τωρα βεβαια λεει ειμαι η καλυτερη νυφη...αλλα τωρα ειναι αργα δεν ξερω αν μπορω να τα ξεχασω...απλα κανω το κοροιδο...εγω θα την παρω αλλα αμα αρχισει να μου λεει παλι τα τρελα της για μαγια και τον εξω απο εδω θα την στειλω κολυμπωντας στο γιο της...εμενα η πεθερα εχει κορη να την κοιταξει...εγω εχω τους γονεις μου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις Just now, ο/η Angela25 είπε:

Καληνυχτα λοβ εγω τους εχω απο κατω...ο αντρας μου βαζει ορια αυτη παλι τα ιδια κανουν...καλα η πεθερα μου μου εχει κανει αρκετα τωρα βεβαια λεει ειμαι η καλυτερη νυφη...αλλα τωρα ειναι αργα δεν ξερω αν μπορω να τα ξεχασω...απλα κανω το κοροιδο...εγω θα την παρω αλλα αμα αρχισει να μου λεει παλι τα τρελα της για μαγια και τον εξω απο εδω θα την στειλω κολυμπωντας στο γιο της...εμενα η πεθερα εχει κορη να την κοιταξει...εγω εχω τους γονεις μου...

Κολυμπωντας κιόλας..; χαχαχα είναι τις θρησκείας  πολυ; δεν πιστεύω και με το παλιό ημερολόγιο 

Δημοσίευση

Τα παντα ολα μεχρι και ο παππας γυρισε μια μερα και της λεει κ.Ε... μην ερχεστε καθε μερα να εξομολογειστε και να κοινωνατε,μαζευετε τα και να ερχεστε μια φορα την βδομαδα...τον επρηξε τον ανθρωπο...ουτε αυτος δνε την αντεξε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Κολυμπωντας κιόλας..; χαχαχα είναι τις θρησκείας  

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Τα παντα ολα μεχρι και ο παππας γυρισε μια μερα και της λεει κ.Ε... μην ερχεστε καθε μερα να εξομολογειστε και να κοινωνατε,μαζευετε τα και να ερχεστε μια φορα την βδομαδα...τον επρηξε τον ανθρωπο...ουτε αυτος δνε την αντεξε...

Φαντάσου.. χαχαχαχα 

Δημοσίευση

Δεν αντεξα ειχα σκασει στα γελια οταν μου το πε...χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ να δεις που γελώντας ίσα ίσα που το διάβασα κορίτσια ζωγραφιζουμε σήμερα.. αχ παναγια μου 

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαινω...ουφφφ πολλές σελίδες παλι!!

Νίκη τραγικό αυτό με το fb αν είναι δυνατόν δεν μπορούν οι άνθρωποι να ασχοληθούν με την δική τους ζωή;;

Ποπη καλώς ήρθες..και σύντομα με ενα μπεμπε!

Δημοσίευση

Καληνυχτα ποπη...κι εμεις χαρηκαμε...ελπιζω μην σε χασουμε..

Δημοσίευση

Ποπη καλη ξεκούραση! κορίτσια είμαι στη δουλειά κ δ σας προλαβαίνω.  Λυπηθειτε με! καλα εχω λιώσει, γελαω μονη μου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαινω...ουφφφ πολλές σελίδες παλι!!

Νίκη τραγικό αυτό με το fb αν είναι δυνατόν δεν μπορούν οι άνθρωποι να ασχοληθούν με την δική τους ζωή;;

Ποπη καλώς ήρθες..και σύντομα με ενα μπεμπε!

Έλα ντε..! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

Ποπη καλη ξεκούραση! κορίτσια είμαι στη δουλειά κ δ σας προλαβαίνω.  Λυπηθειτε με! καλα εχω λιώσει, γελαω μονη μου!!!

Μια απο τα ιδια χαχαχα 

Δημοσίευση

Ασε π γράφετε κ στο άλλο! σήμερα βρηκα κ γω να δουλευω!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Μια απο τα ιδια χαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ασε π γράφετε κ στο άλλο! σήμερα βρηκα κ γω να δουλευω!!

Έτσι ακριβως καλέ κι εγώ έχω χαθεί..αύριο θα τα διαβασα παλι για να καταλαβω.

Δημοσίευση

Ασε π θα με κανετε να κανω φβ! να σας κανω φιλες! οι φιλες μ μεχρι τωρα δ με εχουν πεισει εσείς θα τ κάνετε. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Έτσι ακριβως καλέ κι εγώ έχω χαθεί..αύριο θα τα διαβασα παλι για να καταλαβω.

Να διαβάζεις μια εδώ μια στο μνμ να βγάλεις συμπέρασμα χαχαχαχα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

Ασε π θα με κανετε να κανω φβ! να σας κανω φιλες! οι φιλες μ μεχρι τωρα δ με εχουν πεισει εσείς θα τ κάνετε. 

Καλό αυτό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.