Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Νικη μου αντε κακη αναρρωση...ολα μια χαρα θα πανε..

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Πριν λιγο ηρθα στη δουλειά. Νικη μ ειδες π ολα μια χαρά πηγαν! Αντε σιγα σιγα ολα θα γινουν. Αντζελα ξανα παρε κπ στιγμη.Σ πεσαν κ σενα ολα μαζεμένα!  love μου δύσκολο να πονάς.  Εγω ποτε δ ποναω αλλα η αδερφη μ υποφέρει.  Χωρίς χάπια δε μπορεί να κουνηθει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Δεν ειναι τιποτα ειναι απο την ναρκωση εγω οταν ειχα κανει  για 2 μερες δεν εβλεπα καλα εβλεπα θολα επειδη ειμαι αδυνατουλα μαλλον με ειχε πειραξει πολυ αλλα μετα οκ...love μου σερβιτορα θα ειμαι σε ενα διασημο εστιατοριο απο λονδινο που εχει ερθει..

Εγώ μια χαρά βλέπω από τι μου είπε ο γιατρός μου έβαλε διπλή δώσει γιατί δεν με έπιασε. Εγώ με την πρώτη κιμιθικα μάλλον είχα αντίδραση. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Νικη μου αντε κακη αναρρωση...ολα μια χαρα θα πανε..

Κακή να είναι; σε ευχαριστώ πολύ χαχαχα 

Δημοσίευση

Νηστικη σε εχουν?σου πανε να μην φας για καποια ωρα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι από εχθές το απόγευμα μέχρι τώρα σε λίγο θα μπωρω να φάω. Αλλά μου είπε ότι σε έναν μήνα θα έχουμε εγκυμοσύνη. Μου έδωσε κάποια φάρμακα για 23 μέρες και μετά θα ερθει η περίοδος δεν μου αφερεσε όλο το ενδομιτριο μου αφερεσε μόνο αυτό που έπρεπε γιατί θέλουμε εγκυμοσύνη σύντομα. 

Δημοσίευση

Καλή ανάρρωσή Νικουλα!!! Στο εύχομαι τον επόμενο μήνα να μας πεις ευχάριστα. Θα είσαι και μικρούλα μαμα. Τι καλά!!!

Δημοσίευση

Αχχχχχχ αντε να ακουσουμε ευχαριστα...μην μας ξεχασεις μετα και γραφεις μονο στις εγκυουλες να μας γραφεις κκ εμας...χεχεχεχε

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και φυσικά βρε θα σας γράφω μα αφού έχουμε γίνει μια υπέροχη παρέα τι λες τώρα προτα σε εσάς και μετά αλλού..! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..

Τα κατάφερα τα διάβασα όλα επιτέλους..

Νικη μου τι να πω...ήμουν με αγωνία να δω τι έγινε.. καλη ανάρρωσή να εχεις κορίτσι μου!!οι πολυκυστικες μην σε αγχωνουν ιδιαίτερα ενα μεγαλο ποσοστο πλεον έχει και δεν έχουν πρόβλημα. 

Νίκη 85 βρε κορίτσι μου δικός σας γάμος είναι όχι εκείνων αν είναι δυνατόν πια..δεν πρεπει να τους επιτρέπεται να ελέγχουν την ζωή σας.

Τα αλλά κορίτσια μου τι κανουν;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ σε δύο μέρες θα έχω αναρρωση τελείως..

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσι μου..τουλαχιστον θα σου ξεκινήσει απο την αρχή αυτή..

Κορίτσια μου θα ξαναμπω κ πιο αργά..θα πεταχτω για μια δουλιτσα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μου έδωσε από τώρα σε 4 μερες  α αρχίσω κάτι φάρμακα μόλις τελειώσει η αντιβιοση 

Δημοσίευση

Μια χαρα νικη μου,υπομονη τωρα...θα ειναξ δυσκολο φαρμακα ιστοριες αλλα το αποτελεσμα εχει σημασια...γεια σου tweemaki

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν έχω θέμα με τα φάρμακα.. κορίτσια εγώ λέω πάλη καλά που δεν χρειάστηκε να αφερεσαμε όλο το ενδομιτριο..  γιατί ήταν υπονιχιο κυστη. Αν το λέω καλά 100% θα ξέρω σε 10 με 15 μέρες.! 

Δημοσίευση

Καλα ειναι κοριτσακια μ!!!νικη μου καλη αναρρωση αγαπη μου!!!εγω εδω δουλεια!!σχολαω σε λιγο κ παω σε μια αλλη δουλεια!!!!

Δημοσίευση

Με αγχωσαν λιγο απ την καινουργια δουλεια...θα περασουμε εξετασεις για να παρουμε τη θεση,οσοι δεν περασουν θα τους πανε σε ενα αλλο μαγαζι που εχουν(που δεν μου αρεσει)μεσα απριλη θα γινουν τα τεστ...αμα δεν περασω μετα τι θα κανω θα πρεπει να βρω αλλη δουλεια και ειναι δυσκολο γτ θα ειναι αργα...

Δημοσίευση

Θα σ πάρουν! ! καμιά αλλη προταση για δουλειά δεν έχεις?Να περάσεις αλλη συνέντευξη? 

Δημοσίευση

Εχω σιγουρα 1 την περσινη μου αλλα περασα χαλια και το κλιμα ηταν χαλια και τα λεφτα για τις 12 ωρες που δουλευα...κι εχω κι αλλη μια που θα στειλω βιογραφικο αυριο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.