Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλε χιλια χρονια θα ζησω!!!καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;Νικη μου εγω περιμενω να ανεβει λιγο ο αιμοτοκριτης μου για να χςιρουργηθω και εγω...Δες και την θετικη πλευρα του πραγματος θα ξεκουραστεις!!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όντως χαχα γειά σου Μαμακουλιτσα. Ακόμη να ανέβει; αν επιτρέπεται σε πιο νοσοκομείο θα πας;

Δημοσίευση

Αντε με το καλο μαμακουλιτσα ολα να πανε καλα και για εσενα...!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια άσχετο παρατήρησα ότι η καταραμενει έρχεται σε όλες μας περίπου τις ίδιες ημερομηνίες.. Μαμακουλιτσα εμείς η δύο από ότι φαίνεται μαζί μας πιάνει. Χαχα όλα καλά θα μας πάνε Μαμακουλιτσα 

Δημοσίευση

Kalispera koritsia! Egw molis gyrisa. Vgikame me tin ksaderfi m k ton antra tis na mas kerasoun gia t mikro tous p exei gennethlia. O antroulis m akomi douleyei. Twra sxolaei k tha meinume spiti. Niki mou ypomoni! Ola tha boun se seira! Love m se katalavainw apolyta. Tin Triti p pirame ta apotelesmata k pigame sto gynaikologo itan mia oikogeneia me ena koritsaki 19 minwn. Itan sketi trela. Bike i mama tis gia na eksetastei k emeine i mikri eksw me t mpampa tis k paizame mazi. K otan vgike i kopela katalava pws itan 6 vdomadwn egkyos. Aytoi eixan na mwro stin agkalia sketi glyka k ena nini stin koilia k meis sta xeria mas ena xalia spermodiagramma. De boreis na fantasteis pws imouna....

Δημοσίευση

Πρεπει να παρω σιδηρο ακομα για 2 εβδομαδες να κανω εξετασεις και μπαινω χειρουργειο..Στο Κρατικο της Νικαιας θα παω Νικη μου.Εμεις ειμαστε ντουετακι καλο!!!Σ'ευχαριστω Αντζελα μου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όντως καλό ντουετακη κορίτσια πιστεύω ότι στης 17/3 θα μπωρω να ταξιδεψω γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω την δουλειά 

Δημοσίευση

Τι δουλεια κοριτσια...θα πας ταξιδακι?ρωτα τον γιατρο λογικα θα μπορεις...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πρέπει να πάω για να βγάλω κάτι φωτογραφίες από άγονες αερομοντελων που διαρκεί 3 ημέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Kalispera koritsia! Egw molis gyrisa. Vgikame me tin ksaderfi m k ton antra tis na mas kerasoun gia t mikro tous p exei gennethlia. O antroulis m akomi douleyei. Twra sxolaei k tha meinume spiti. Niki mou ypomoni! Ola tha boun se seira! Love m se katalavainw apolyta. Tin Triti p pirame ta apotelesmata k pigame sto gynaikologo itan mia oikogeneia me ena koritsaki 19 minwn. Itan sketi trela. Bike i mama tis gia na eksetastei k emeine i mikri eksw me t mpampa tis k paizame mazi. K otan vgike i kopela katalava pws itan 6 vdomadwn egkyos. Aytoi eixan na mwro stin agkalia sketi glyka k ena nini stin koilia k meis sta xeria mas ena xalia spermodiagramma. De boreis na fantasteis pws imouna....

Αχ τι νακανουμε μονο υπομονη και ολα θα ερθουν!!!!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Ουαουουο φωτογραφος εισαι?

Προσωρινά δλδ οπότε με χριαζοντε διαφορη φωτογραφη 

Δημοσίευση

Ax ti wraia!!! Steile mas kamia photo apo aytes p exeis vgalei na se thaymasoume!! Akrivs love ypomoni kanoume!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Κοριτσια άσχετο παρατήρησα ότι η καταραμενει έρχεται σε όλες μας περίπου τις ίδιες ημερομηνίες.. Μαμακουλιτσα εμείς η δύο από ότι φαίνεται μαζί μας πιάνει. Χαχα όλα καλά θα μας πάνε Μαμακουλιτσα 

Πραγματικα!!!!ολες μαζι και εγω τωρα περιμενω που να ...μην πω καμια βαρια κουβεντα χαχα??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Πραγματικα!!!!ολες μαζι και εγω τωρα περιμενω που να ...μην πω καμια βαρια κουβεντα χαχα??

Εγω δεν θα περιμένω γιατί θα την κόψουμε για λίγο 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μην έχω φάει και να μην έχω πει  νερό.? Ιδικά αυτό με το νερό δεν το κατάλαβα. Και ειμαι και νεροφιδι 

Δημοσίευση

Κι εμενα ετσι μου ειχαν πει οταν ειχα κανει χειρουργειο δεν ξερω γτ ομως....ωραιο επαγγελμα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλό είναι αλλά δεν είναι σταθερό ούτε σταθερό μισθό 

Δημοσίευση

Isws gia na einai adeia i kysti. Synithws otan einai prismeni diogkwnetai k kapoia organa metatopizontai elafrws k kp kryvontai.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ααααααα θα μάθω αύριο θα πεθάνω στην δίψα απόψε χαχα

Δημοσίευση

Egw pali den t exw me t nero! Me t zori pinw. Borei se oli ti vardia gia paradeigma sti douleia 8 wres k na min piw oute goulia nero. Kserw oti den kanei kalo k kamia fora piezomai alla t ksexnaw synithws.

Δημοσίευση

Κι ο αντρας μου ετσι νικη εγω παλι τα ιδια με την διωνη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.